1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ústavní soud rozhodl 12 pro ku 3 proti. Proto je jich tam 15, aby to bylo jasné. Nález je nutno respektovat, 3 měli pochybnosti, tzn. i já mohu mít pochybnosti. Nebudu se ale kvůli tomu do ÚS navážet, jak to činí p. Schillerová. Jsem v důchodu a nepláču :-)

22
Před 1 rokem
Iva Rozsypalová

Také jsem v důchodu a nechápu proč nás ANO bere jako štít pro svoje volby. Mě to uráží a ponižují. Nejsme žádná lůza společnosti. Jsem spokojená důchodkyně a nechci aby kvůli mě šaškovala Alča stále na veřejnosti. Když vidím jak navštěvuje domy pro seniory a hučí do nich my vás nenecháme padnout tak se mi vždy zvedne kufr. Myslím že právě tady jde o zpochybnění voleb než volbou ze zahraničí.

8
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 1 rokem

nevíte jak dopadl u soudu zeť Schillerové. který za peníze vynášel tajné informace z policejních spisů ?

21
Před 1 rokem
Jaromír Krejcar

Nedošlo k soudu,podepsal dohodu o vine a trestu

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

L.Mňačko "Jak chutná moc". To by měla být povinná četba našich novodobých pětikoaličních papalášů. Ale boží mlýny jsou neúprosné a už to nebude trvat dlouho a půjdou svin.kým krokem do propadliště dějin.

20
Před 1 rokem
Zdeněk Kudrna

Ta chutná moc byla za bolševika, a nyní je po svobodných volbách, a nepište že ne, to už tady bylo stokráte, nikdy to pravda nebude, že Rychetský, jen ve Vaší hlavě, antož jste prohráli!

2
Před 1 rokem

Je snad něco čemu trojka Babis - Schillerova - Havlicek nerozumí? Proc máme parlament, senát, vládu, US, když to tihle orgánové zvládnou nejlíp? Jak se asi tohle bratrstvo cítí, když má kolem sebe samé hlupáky? Je dobře, ze alespoň jejich volici se jim svým nadhledem, inteligencí, znalostmi přibližují. Už se o budoucnost naši země nebojim. A kdyby snad potřebovali poradit, mají Okamuru.

20
Před 1 rokem
Petr Veselak

Podej si ruce s Jurečkou ten vše ví to on posílal lidi do duchodu že je to výhodné o tom mlčí traktorista

11
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Urválek byl především prokurátor. Podstata článku je nelogická , nesrozumitelná a blábolivá.Schillerová je především absolventkou řádného studia právnické fakulty v Brně. Jestli má doktorát nikoliv z ústavního práva je úplně bezvýznamné. To ovšem neznamená , že se jen v rámci politického boje nesnaží zviditelnit s účelově využít důchodce, ať to stojí cokoliv. Je zcela nezodpovědná a na důchodcích jí a celému ANO vůbec nezáleží. Jde jen o moc pro Babišem.

16
Před 1 rokem

Možná že je právnička přes zemědělství, ale pravdu má neboť Baxa a spol měl rozhodovat o zákonech jestli došlo k porušení a ne do toho tahat politiku a rozhodovat o národohospodařskych škodach a měl vzít v potaz že Stanjura aby mu vyšel rozpočet nezapočítál do rozpočtu žádnou valorizaci

41
Před 1 rokem
Josef Kalina

Ústavní soud řešil národohospodářskou škodu proto, že ANO napadlo projednávání změny valorizací ve stavu legislativni nouze. Vláda to ospravedlňovala hrozící národohospodářskou škodou, která projednávání zákona v legislativní nouzi umožňuje.

Na vás je to ale evidentně příliš složité.

32
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

A proč ne ? JUDr. Schillerová je velice chytrá dáma - vrcholná politička Česka. Na ni - fóristi -nemáte a možná, že na ni nemají ani právníci z ÚS !

Všeho do času - Pán Bůh na věky ! 🌞

16
Před 1 rokem
Alena Vodvářková

Paní Schillerova u nás zanechala nejvyšší rozpočtový schodek 420 miliard za rok 2021 a podle ekonoma Mojmíra Hampla vejde do dějin jako nejhorší ministryně financí. Kritizovat Ústavní soud je od ní drze a nebezpečné.

21
Před 1 rokem

Píšete hloupostí , urážíte a jste provládní plátek a ktemu všemu chcete

Po lidech peníze aby jste mohli vubec psát !!! Tomu říkám drzost !!!

Ať vám pomůže FIALA a ten jeho spolek hlupáku !!! 😂😂

3
Před 1 rokem
Lubos Handl

Myslíte aby vláda platila Forum24 ze státního?

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Volil bych ji? Ne.

5
Před 1 rokem

Hnutí ANO není nic svaté, kritizovat Ústavní soud je podle mě nepřijatelné a nebezpečné pro demokracii.

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt