Honzíku-pisálku, splnil jsi určitě povinnou redakční normu v množství vypuštěných a přesně cílených plivanců, a tak by sis nyní mohl dát zase ve skrytu pár pořádných facek a s hlavou sklopenou se jít trochu projít a doufat, že nepotkáš nikoho, kdo Tvůj blábol četl a pozná Tě. Držím palce.
Já myslím, že by ho většina lidí spíš poplácala po ramenou.
Nejmenoval vetsinu ustavnich soudcu ten ktery predsedovi jejich strany rikal Andreji priteli?
Expresident Zeman jmenoval osm z patnácti soudců, kteří projednávali ústavní stížnost hnutí ANO
Kdo nesouhlasí s právním názorem ÚS, bude uklizen do gulagu. První půjdou ti tři soudci, jejichž právní názor likviduje demokracii v České republice.
To jsme to za 35 roků dopracovali poměrně daleko. Skoro jako před 35 roky.
Fakt do gulagu? Spletl jste si dobu nebo místo? U vás v Rusu gulagy pořád jsou, jenom se jmenují trochu jinak - trestanecké kolonie. V Československu bylo něco podobného do šedesátých let - jmenovalo se to TNP - tábory nucených prací, kde vězni většinou těžili uran pro vaše milované Rusko. Nevím kam jste to vy dopracoval za posledních 35 let, ale odhadoval bych, že jste dospěl k totální demenci.
Pí Schillerová, dejte to k soudu pro lidská práva do Štrasburku. Ten se motá do všeho - do Polska, Maďarska a nyní i na Slovensko. Tak ať tam jsme i my a bude tam celá V4...
Tak ono i kdyby Evropské soudy potvrdili, že České soudnictví je na rozdil od toho v Maďarsku a Polsko v pořádku, je nezávislé, tak by to Šílený Alče ani jejímu náčelníkovi nestačilo jako argument, a začali by vykřikovat, že celá Evropa se spikla proti českým důchodcům...
Samozřejmě už změna režimu nastává.Začíná to útokem na ústavní soud.Většinu na to už mají.
Pokud mě zrak nešálí, vidím že na US útočí ANO
Nejen paní Schillerová. Já jsem si to dovolil už také. Že soudci nerozumí řízení vekých organizací a myslí byrokraticky. Ovšem Fórum je to poslední, s kým bych se chtěl přít.
Stejně by vám to bylo houby platné!
Nevím,zda je autor zrovna expertem na právo či ekonomii,když z podobného obviňuje představitelku opozice.Ostatně ministř současné vlády nejsou zrovna experty v oborech, které vedou.Jde také o otázku priorit, které autor článku preferuje a zdá se že mu absolutně chybí cit pro sociální právo a cit pro přirozenou spravedlnost,za to by posílal zbraně na Ukrajinu téměř s radostí.
Dlužena s pávem ,selka s ústy přilepenými k zadnici svého guru a lhářka za každou cenu.
Ubohost celého ANO je k pláči!!!
Alenka zas perlí. Ty její bláboly by se měly v kámen tesat aby i za dlouhou a dlouhou dobu naši potomci viděli s kým jsme my museli sdílet tuhle planetu. Alenko jen dál, jsi opravdu SUPERSTAR
Naprostý s článkem souhlas. Takhle přes zneužití demokracie se k moci dostávali v minulosti diktátoři (v podstatě fašisti) a bohužel to hrozí i dnes.
Ne, hrozí, ale děje se to v Maďarsku v přímém přenosu, Slováci také slušně nakročili. Poláci se trochu vzpamatovali, ale dát tamní diktátorské choutky do pořádku taky nebude snadné.