Neumí baba anglicky ani dobrý den. Přitom má titul PhD. Jak asi skládala znalost úrovně A2, což je podmínka, to musela být legrace 😂
Vy umite anglicky ? Legracni jste Vy! Zkuste mi odepsat ve francoustine, v nemcine, v italstine a madarstine.
Na skole jsem si mohla vybrat jazyk.
Alennčin komplex vícecennosti, ať v pozici s pávy, s rybím ocasem, či v odbornými názory na výrok Ústavního soudu jsou přesně v sounáležitosti s aná..ím alpinismem k Andrejkovi Burešovi. Za peníze v Praze dům.
Ono je asi vše lepší a přijatelnější než současný petislepenec. Hůř už to asi dělat nejde. Výsledky hovoří za vše .
Které výsledky? Dokonce i ceny potravin v roce 2023 klesly, zastavila se inflace, máme dostatek paliv i přes Putinovu válku (podle něj jsme měli teď mrznout a jíst křečky), naši důchodci jsou na 10 místě na celém světě, staví se stovky kilometrů dálnic, schodek rozpočtu se daří zmenšovat a v létě přijede do Prahy Bruce Springsteen. Co chcete víc?
Co ta silerka je? Tvrdí ze ekonomika ted právnička . Něco podobného už jsem někde slyšel . Kamarád Ferdy mravence . Brouk pytlik práce všeho druhu.
To je klasika. Prostě Pávěna 🤨 Nic neumí a do všeho kecá.
A zase ten Babiš a jeho pobočníci... Vděčné to téma, ještě, že je máte. A to jsem je nevolil ani na koblihy nechodil.
No jo, když do blbů se tak dobře trefuje…
ten Urvelek ji nejspis napadl protoze s ni spolupracovala jeji kolegyne Valkova
Naprosto trefná poznámka! Přiznám se, že mě to nenapadlo, ale má to svou logiku, byť Válková tvrdila, že nevěděla, co má Urválek za sebou.
To bude zase sranda až tahle "nařvaná držka" bude zase sedět na MF a zaklekávat na Babišovi nepohodlné firmy....
Doufejme že nebude.
..je to brněnská odbornice na tunely... agrofert a brněnsko /faltýnská rodinná mafie...havlíček v sukních xxxl
...ó bože...,tak chytrá a krásná..., v Rusku by byla za hvězdu ....a tady jen zneuznaně přehrabuje rodinné miliony v brněnském ghetu...😱😱😱
Silla.... nám může ukázat jak dojí krávy, když je ta zemědělská pracovnice. Umí se jenom vysírat...........
Neříká se dojí, říká se dopije