1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Neumí baba anglicky ani dobrý den. Přitom má titul PhD. Jak asi skládala znalost úrovně A2, což je podmínka, to musela být legrace 😂

12
Před 1 rokem
Petr Richter

Vy umite anglicky ? Legracni jste Vy! Zkuste mi odepsat ve francoustine, v nemcine, v italstine a madarstine.

Na skole jsem si mohla vybrat jazyk.

Před 1 rokem

Alennčin komplex vícecennosti, ať v pozici s pávy, s rybím ocasem, či v odbornými názory na výrok Ústavního soudu jsou přesně v sounáležitosti s aná..ím alpinismem k Andrejkovi Burešovi. Za peníze v Praze dům.

Před 1 rokem

Ono je asi vše lepší a přijatelnější než současný petislepenec. Hůř už to asi dělat nejde. Výsledky hovoří za vše .

9
Před 1 rokemUpraveno
Roman Berger

Které výsledky? Dokonce i ceny potravin v roce 2023 klesly, zastavila se inflace, máme dostatek paliv i přes Putinovu válku (podle něj jsme měli teď mrznout a jíst křečky), naši důchodci jsou na 10 místě na celém světě, staví se stovky kilometrů dálnic, schodek rozpočtu se daří zmenšovat a v létě přijede do Prahy Bruce Springsteen. Co chcete víc?

Před 1 rokem

Co ta silerka je? Tvrdí ze ekonomika ted právnička . Něco podobného už jsem někde slyšel . Kamarád Ferdy mravence . Brouk pytlik práce všeho druhu.

5
Před 1 rokem

To je klasika. Prostě Pávěna 🤨 Nic neumí a do všeho kecá.

3
Před 1 rokem

A zase ten Babiš a jeho pobočníci... Vděčné to téma, ještě, že je máte. A to jsem je nevolil ani na koblihy nechodil.

20
Před 1 rokem
Jaromír Brázda

No jo, když do blbů se tak dobře trefuje…

24
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

ten Urvelek ji nejspis napadl protoze s ni spolupracovala jeji kolegyne Valkova

29
Před 1 rokem
Arnošt Kysa

Naprosto trefná poznámka! Přiznám se, že mě to nenapadlo, ale má to svou logiku, byť Válková tvrdila, že nevěděla, co má Urválek za sebou.

19
Před 1 rokem

To bude zase sranda až tahle "nařvaná držka" bude zase sedět na MF a zaklekávat na Babišovi nepohodlné firmy....

6
Před 1 rokem
Ales Kroutil

Doufejme že nebude.

Před 1 rokem

..je to brněnská odbornice na tunely... agrofert a brněnsko /faltýnská rodinná mafie...havlíček v sukních xxxl

12
Před 1 rokem
Milan Činka

...ó bože...,tak chytrá a krásná..., v Rusku by byla za hvězdu ....a tady jen zneuznaně přehrabuje rodinné miliony v brněnském ghetu...😱😱😱

1
Před 1 rokem

Silla.... nám může ukázat jak dojí krávy, když je ta zemědělská pracovnice. Umí se jenom vysírat...........

5
Před 1 rokem
Jan Šnokhaus

Neříká se dojí, říká se dopije

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt