1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Zajímavé bylo, že Bartoš okamžitě věděl, že odcházejí z vlády. On nechtěl respektovat výsledky hlasování? Co kdyby byly opačné? A podle odborníků je do funkčnosti systému 12-18 měsíců, pokud se bude pořádně makat.

13
Před 4 měsíci
Jan Novák

pletete si funkcnost a kompletni vyrobek. Kdyby to nebylo jeste 12 mesicu funkcni, tak to nechaji Bartosovi at se v tom placa a nevezmou to pod sebe. Ted jen sliznou smetanu...

Před 4 měsíci

Pan premiér se nám po volbách prezentoval jako strojvůdce rychlovlaku.V současné době má vláček časté zpoždění a u veřejnosti ztrácí zázemí.Vypadl ze své role,ztrácí nervy a míří dole a dole.Možná bude potřeba jeho výměna,dát šanci jinému lídroví který vládu opět postaví na nohy.Několik jmén by se určitě našlo kteří nemají na hlavě máslo.

1
Před 4 měsíci

Proč reklamy zakrývají text článku a nejde je žádným způsobem odstranit? Když kliknu na křížek vpravo nahoře, nic se nestane, reklama stále překrývá text. Kliknu podruhé a Google mi nahlásí, že reklamu odstranil, ale prázdné misto stále zakrývá text.

Před 4 měsíci

Tak mám pocit, že v poslední době je v Praze nějaká akustická porucha. Nejprve na hradě bylo-nebylo, teď u Fialy bylo-nebylo. Možná prohlídka na ušním a možná celé hlavy by prospěla.

2
Před 4 měsíci

Svoji roli splnil... To je obdobné jako na šachovnici. Situace se může zásadně změnit po každém tahu (vlastním nebo soupeřově)...

2
Před 4 měsíci

Pane Fialo, už jsme si zvykli, že často slyšíte něco jiného, než Vám partner říká. Několikrát se Vám to stalo už i s Ursulou, nebo ne?

9
Před 4 měsíci

A co ty zlodějsko ,lhářsko oblbovaci priority našeho Lenina Fijaloveho.tipiše politik demokrat.

23
Před 4 měsíci
Karel Urban

To je nějaké forma Babišovy řeči? Moc tomu nerozumím

22
Před 4 měsíci

Oba jsou profesionální lháři! Od nich by se mohl Babiš hodně učit!

30
Před 4 měsíci
Jaroslav Sláma

K Babišovému lhaní mají hodně daleko.

15
Před 4 měsíci

nestalo se to o týden později? jsem to já nebo autor, kdo je v nějaké časové kapsli?

3
Před 4 měsíci

Taková to byla velká láska.Nyní na sebe budou házet špínu jako rozvedení manželé Hanychová ze Soukupem.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt