1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ste tu banda uchylov,čakajúcich u bedni,či nepriletí nejaký ten ukrajinsky či ruský dron a nezhodi tam granát.Chápem vaše sklamanie,ale zapíšte si za uši a modlite sa ,aby tí,ktorý už teraz " porcujú medveďa " sa čo najskor spamatali !!!

„Pokud se někdo rozhodl, že zničí Rusko, vzniká nám zákonné právo na odpověď. Ano, bude to pro lidstvo globální katastrofa. Pro svět to bude globální katastrofa. Ale já si přece jen, jako občan Ruska a hlava ruského státu, v tomto případě kladu otázku: ,K čemu potřebujeme svět, když v něm nebude Rusko?‘“

29
Před 1 rokem
Vladimír Jakab

Spíše se nabízí otázka, kdo nezbytně potřebuje svět, v kterém je Russko.

34
Před 1 rokem

Ale jak nám pořád Dr. Fórum píše, že V.Putin je těžce nemocný a prolezlý snad všemi nemocemi , tak na prvý pohled vypadal velmi zdravě a odhodlaně [ to nebyl určitě náhradník ] nějak se ty vaše pravdy otáčejí proti vám ...

35
Před 1 rokem
Jaromír Kouřil

Po ránu hodí lajnu a jede no :)

12
Před 1 rokem

co žiju nikdy nešlo kremlu o vzpomínku na konec války to by byl přece důraz na vzpomínky ,historickou techniku a výstroj a byla by lidová veselice, čepovalo by se pivo a pekla by se prasta atd. Tohle byla vždycky jen nenávistná demonstrace otrokářského imperia které se jen díky konci války ohromně rozrostlo. Proto ty dnešní nejnovější zbraně demonstrující chuť znova okupovat a zabíjet !

Z toho lze dokázat komunistickou prolhanost : říká něco jiného než myslí. Říká ,že oslavuje konec války ? ale toužebně jen myslí na válku novou !

23
Před 1 rokem

Mám už horší oči. Psal pan Danilov, že do krytu spěchalo kremelské hejno, nebo kremelské lejno?

Objasní mi to někdo?

39
Před 1 rokem
Zbyněk Šeděnka

Řekl bych, že hejno lejn.

29
Před 1 rokem

Dublér. Botoxskrček je zašitý sto metrů pod zemí.

16
Před 1 rokem

Fakt bolševický dobytek. Fotka, že bych ji na první podívání tipnul na rok 1976.

12
Před 1 rokem
Tomas Fiala

To jsem se narodil

3
Před 1 rokem

Ve škole nás učili, že za velké vlastenecké odjížděly tanky, kaťuše a jiné výdobytky z přehlídky přímo na frontu. Buď nás to tenkrát soudruzi učili špatně, nebo jsou Iskandery a Armaty tak rychlé, že si jich nikdo ani nevšimnul...a nebo se nenašlo dost odtahovek pro Armaty T14?

4
Před 1 rokem

Nelítali protože byla špatná povětrnosťa a tanky nejezdili kvůli glučnosti aby Chujla nerozbolela nemocná hlavička 🙁

Tak jsme se všichni těšili na na ta éra a tančíky , zase nič 🙁 🙂

11
Před 1 rokem

"Kremelské hejno" uteklo do bunkru? Já bych spíš řekl lejno.

6
Před 1 rokem

"Krásná podívaná" soudruzi se překonali 😄 nefunguje můj email a proto oznamuji,na finanční podporu fórku 48 jsem zase nic neposlal,je to tak dobře? ? 😄

9
Před 1 rokem
Zbyněk Vondráček

To kliknutí už mělo velký význam kvůli reklamě, ty drobáky si nech, ještě bys byl na náš příští státní svátek s dezoláty na Václaváku.

F24 děkuje.

4
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt