1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Díky Forhumus 24, že mi už v nadpisu řekneš kdo je ten zlej a co si mám o daném tématu myslet. Jedete čím dál větší bomby. Ušetříš mi spoustu času na netu hledáním a porovnávánim faktů. Díky.To je ta správná investigativní novinařina. Joseph G.by zbledl.

101
Před 1 rokem
Jan Novák

Máte si myslet, že o tom píšou na Telegramu. Jestli máte problém porozumět psanému textu je smutné, ale ne každý volí SPD.

38
Před 1 rokem

Fórum 24 je věrohodný zdroj!!! No,a jak je vidět má daleko větší a určitě i ověřené informace než všechny zahraničí tajné služby které v tom kdo je a nebo není za tohle odpovědný ,tak ty jsou v tomto zdrženlivý! Kdepak fórum 24 to má zaručené informace páč jinak by si člověk mohl myslet že je to skupina vládou placených dezinformátoru!😂

103
Dan Danovic

Já chápu, že máte problém chápat psaný text. Ten článek je o tom, co se objevilo na ruském Telegramu. Takže pokud někomu hodláte nadávat, tak autorovi toho příspěvku na Telegramu. A nezáviďte, každý není jako vy, že děláte užitečného idi*ta zadarmo.

87
Před 1 rokem

To je pořád, jak jsou ruská media dezinformační a jejich čtenáři Kremloboti a všelijací trollové a najednou je přebírá nejpravdivější a nejobjektivnější FORUM24. To jsou mi věci, pane vachmajstr.

10
Před 1 rokem
Vít Alt

asi špatně čtete, nikdo nepřebírá informace z ruských médií - víte, co znamená být opoziční ruský novinář???

1
Před 1 rokem

Výplod chorého mozku-tak by se mohl označit tento článek.Rusové vyvracejí svůj podíl na této variotské akci a pak nějaký "ženista" vypustí tento blábol včetně jmen aktérů.Padlé na hlavu, ostatně jako všechny články Fora 24.A ten "ženista"ještě žije,nebo už se stal chráněným zdrojem Fora 24 ?

31
Před 1 rokem
Petr Stempěn

By mě teda zajímalo, proč tuhle "žumpu" čteš??? Já teda Parlamentní listy ani Aeronet nečtu...🙄

8
Před 1 rokem

No nevím. Ale ta přehrada byla před opravou/ poškozená hráz a s protékající vodou/ a Ukrajina na opravu neměla prostředky. A co takhle požádat EU o prachy na opravu? To je můj názor do všech těch odborných diskusí, když nikdo nezná pravdu a co se tady vyskytují.

28
Před 1 rokem
Jiří Borovka

Jistěééé...přehrada je od začátku války okupovaná russáky,ti se minulý rok kolikrát chlubili jak ji podminovali,psáno je to i tady v článku,několik týdnů ji russáci naplňovali až na 1 metr nad maximum....a EU ji má opravovat?😄 ...jinak jste normální?!

19
Před 1 rokem

Ten kdo to plánoval,tak se tam měl jít hned utopit včetně toho poťapaného skrčka z vosku a byl by konečně klid.Něco na způsob kamikadzen

32
Před 1 rokem
Viola Markusová

Čo je to také :Kamikadzen?

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tak četl jsem i jiný názor. Před několika dny se na základě družicových snímků začala bortit silnice nad přehradou. Je tedy možné, že zaminovanou přehradu šli Rusové zkontrolovat a z důvodu destrukce došlo k výbuchu. Přehrada byla přeplněná. Rusové jí schválně plnili už od února. Takže určitě něco podobného plánovali, ale došlo zřejmě k posunům předchozím ostřelování již narušené konstrukce a následně k výbuchu. Proto možná Američané se zdráhají říct, kdo to udělal. Možná právě ruská jednotka, která tam zahynula měla zabránit dřívějšímu výbuchu na přehradě. Každopádně jsou indicie, tj přeplňování přehrady, schválení ruského zákona o vodních dílech, že Rusové tu přehradu měli v plánu odpálit.

24
Před 1 rokem
Martin Škoda

Je divná souvislost, že přehrada měla žuchnout 11.6. a vojenské letecké cvičení NATO začít 12.6.2023. Jen tak k zamyšlení.

15
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Nemyslím si, že to podělaly.Odvedly dobrou práci,ale někdo zmáčkl detonátor

Ještě dříve.Bez svědků.Co se dozvíte?Nic!

Je zvláštní že také podepsali Ženevskou úmluvu.A naprosto ji ignorovali.Strategie války se vyučuje na všech vojenských školách.Hloupý důstojník vždy dá hloupý rozkaz.A pokud je i hloupý voják tak splní hloupý rozkaz.Kdo za to tedy může? Hloupý Putin!A není to ten hloupý důstojník!který nedokáže řešit situaci v přímém boji.Tento článek je jen hra slov a blamáž . působí příliš nevěrohodně.

8
Před 1 rokem

Teroristická akce zřejmě podle oficiálních zpráv poškozuje obyvatelstvo a armády znepřátelených stran zhruba stejnou měrou. Katastrofu mohl tedy zpúsobit zatím neznámý třetí hráč ve válečném konfliktu z vlastního zájmu.

32
Před 1 rokem
Jiří Rybička

Jo, tohle má logiku, do hráze přehrady , kde z každé strany sedí nepřátelská vojska a snaží se o její ovládnutí ,se zcela bez povšimnutí vplíží nějaká třetí strana a umístí tam minimálně stovku kilogramů trhaviny a odpálí ji. Teď už jenom ten zájem té třetí strany a je to dokonalé.......

22
Před 1 rokem

Prvně je to určitě katastrofa a hrůza pro lid a i pro přírodu , jen už jsem opatrný v úsudku , kdo za to může , přeplněna hráz , Rusové , nebo nějaká soukromá iniciativa tak jak se nakonec údajně ukázalo v případě nord stream s údajnou podporou z UK , to ukáže určitě čas

7
Před 1 rokem
Milan Zálešák

Soukromá iniciativa koho, kdo má zájem na tom topit lidi? Nebýt sprosté ruské invaze, tak je přehrada přehradou. Stačí vám to takhle pro ten úsudek?

Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt