To je takove ruske.
Říkat v titulku na Seznamu ženistům horníci je fakt úlet hodný Seznamu. (sapér = zákopník, ženista). Že (snad) byli z pluku zaměřeného na důlní práce to nemění.
A označení ženistů---sapér,to si zřejmě vypůjčili ze Švejka---viz sapér Vodička.Tady se používají archaismy,jinak všude místo češtiny---anglismy.Bude se tu mluvit v budouctnosti česky?
Pořád tvrdím a tvrdit nepřestaneu, že je to národ vypatlanců prolitých vodkou
Vzpomínáte na Vrbětice? Já to Rusům nezapomenu, ale je vidět, že kvalita jejich záměrů je pořád stejná....
Nojo... bylo to podminované už dlouho, tam stačí málo. Anebo silná vysílačka / radar poblíž...🙄
Ovšem "zásluhu" má furt ruSSák, kterej to podminoval, a vůbec, kterej se cpal do cizí země. Jestli byl výbuch záměr, je celkem jedno.😉
Takže Rus je blbej hned 2x. Jedou když mu to bouchne když nechce,a podruhé když se k tomu přizná. A mnoho lidí tomu věří
Rus je hloupý mnohem vícekrát než 2x.
Takhle to vypadá, když bolševici něco naplánují. A vždy to dopadne takto
Viktor Stěpanovič Černomyrdin (9. dubna 1938, Čornyj Otrog – 3. listopadu 2010, Moskva) byl ruský politik.
Výroky
Chtěli jsme to udělat co nejlíp, a dopadlo to jako vždycky.
Budeme žít tak, že nám naše děti a vnuci budou závidět.
Celý můj život proběhl v atmosféře ropy a plynu.
Vláda je složitý organizmus. Když budete neustále měnit její členy, výsledek nebude stát za nic. Vím to, byla to moje práce.
Tu otázku jsme podrobně probrali. Od A do B.
Nikdy se ještě nic takového nestalo, a hele, už zase!
Když jsem žid, tak co bych se za to styděl! Teda, já žid nejsem.
Koňak, whisky rád nemám. Vínu nerozumím, u nás v orenburské stepi, kde jsem vyrostl, žádné víno nebylo. Vodku můžu – vždyť chodím na lov.
Učitelé a lékaři chtějí jíst prakticky každý den!
Kdo říká, že vláda sedí na pytli s penězi? Jsme chlapi a dobře víme na čem sedíme.
Budeme ničit své jaderné zbraně společně s USA.
Co jsme udělali Bohu, Alláhovi a těm dalším?
Principy, které byly zásadní, byly neprincipiální.
Mám přibližně dva syny.
Jen dotaz,není to desinformace publikovat neověřené zprávy? proč je to dovoleno redakci a jiné posíláte za katr.
Protože je propastný rozdíl
šířit dost dobře neověřitelnou zprávu s původem zdroje
a lhát naprosté nesmysly...
Lživé fórum 24 samá lež
Kdyz trolove rvou vzteky jen potvrzuji ze F24 ma zase pravdu.
prostě mongoloidi zamrzlí ve středověku... vodka a kvas...
jsou možná směšní ve filmech, ale ne když svým primitivismem likvidují celé kusy planety