Amen!
Koblihy, tohle si můžete vytisknout a přilepit na ledničku - vždyť po tomhle celou dobu toužíte, tak nechápu, proč teď nadáváte??
No to jste si dal, myslíte, že svědci Agrofertu pochopí, že jde o nadsázku, žert... Ačkoli, dělat si žerty z jejich guru... to zavání minimálně vlastizradou (§ 309 trestního zákoníku).
Všimněte si , zpráva dne: ne že republika je na tom ekonomický špatně díky vládě Národní fronty, ale Babiš, a svědci pedidemolicni vlády s podporou novinářské žumpy nás přesvědčují že to tak není, kolik stojí napsat takovou hruzu?
Chybí jeho "ť" na konci každého slovesa. 😄
Rád bych upozornil zdejší koblihy ,necht lezou na tik tok ,nebo čau lidi. Já také nečtu něco co mě nezajímá jen kvuli tomu ,abych mohl plivat a provokovat .Žijte si ve svém vymyšleném agrosvětě a neotravujte !
A proč má FORUM24 potřebu pořád psát o Babišovi? Ono by bylo také zajímavé slyšet projev prezidenta, kdyby vyhrál, dej mu pánbůh věčné nebe, pan kníže. Ale ono je dobře, že tento plátek o něm pořád píše, dělá mu reklamu, ani o tom neví. Je to vidět na průzkumech.
S jistotou by byl úžasný. Nechal by si to napsat spisovnou češtinou od nějakého prodejného novináře. Už se to nejméně jednou stalo.
Porovnejte, co dokázal Babiš a co dokázal Fiala. Babiš zaměstnává tisíce lidí, kdežto ten váš nepovedený premiér tisíce lidí obelhává a nic jiného nedokázal, jen celý život kecat nesmysly.
Tak se desítkami mld Kč ze státního rozpočtu dokáže podnikat každý blbec.
Žumpoplátek FORUM 24 opět nezklamal a napsal obsáhlý
a celkově ubohý článek na něčí zadání. Pokud by článek
nebyl napsán, tak sponzor v pozadí, který to nařizuje by
neposlal svůj finanční příspěvek. Jděte se s tím již někam
do háje.
Pane Pešku, jediný kdo zde nezklame svou nevěcností, zlobou a slepou obranou Babiše jste vy, panové Adam, Jeřábek a ještě dalších cca deset podobných kousků.
Smutné je, že to není fikce. Všechno to co jsme si právě přečetli Andrej Babiš skutečně řekl do mikrfonů !
Umíš vůbec číst ??
Přesně tak by vypadal Babišův projev spatra. Marketéry připravený by se Babiš nenaučil, takže bychom si vyslechli ten jeho spatra. 😄
To by bylo mnohem horší jak za Husáka, ten mluvil jen česko-slovenštinou, tahle figura nejasného původu do toho matlá ještě snad rusínštinu, polštinu, maďarštinu a mám takové podezření že i jeden nebo dva dosud neobjevené jazyky! 🙂