Dvojsečná zbraň. Na jednu stranu prý může být rád, že Babiše má, jinak by si jej musel vymyslet. Na druhou stranu preference jeho pětikolky padají. A že by babiš nenašel spojence? No co třeba takoví černoprdelníci? Pokud nechtějí skončit jako socani a komouši, Tak jim asi nic jiného nezbyde. Jurečka prozatím "nechápe" situiaci, ale pokud se nevyhraní proti fialovému ptáku, jako ostatní z pětikolky, tak mu a jeho straně definitivně ujede vlak. Takže chválit a chválit koblihe se stává heslem dne.
Ten kdo si přeje mír je darebácký politik ? Neskutečné co si to ten pisálek dovoluje . Co si vlastně o sobě myslí ? Dochází mu vůbec ,že právě toto nálepkování rozděluje společnost ? Těžko . Žumpa.
Tady se zase sešla intelektuální elita.. může mi tedy někdo vysvětlit proč ten váš slavný národ musí reprezentovat přistěhovalec který neumí česky a Asiat který tu jen dělá peníze 🤣
Tak teď ten slavný národ hlavně reprezentuje premiér s psychotickou poruchou. Naprosto odtržený od reality. Žijící v bludné představě o světě kolem sebe. Který si navíc myslí jak je bezchybný, dělá vše skvěle a dostává za to samé pozitivní signály.
Hlavně klid. přijde doba volební, všichni se chytnou za ruce, poplacají se po ramenou a vyšlou nám jasný signál , že nás v tom nenechají.
Trefně napsáno. 👏👏👏
jo ma v rukavu pro sebe cervenou kartu aby uz konecne podal demisi a i se svou partou skoncil v propadlisti politickych dejin
Národe, kdy si konečně uvědomíš realitu ? Podívej se na Sněmovnu - to je tvoje zrcadlo. Kdo volil stébáka a pitomija ? Proč naše elity nechtějí vstupovat do slušných stran aby něco změnili. Ano, kňourání a svalování viny na ostatní, to je náš národní program.
Vláda má 108 hlasů to co slibovali nedodržují . Navíc nasekali dluhy a na národ se vykašlali . Já jsem si při odvádění daní poškodil zdraví o oni že nemám ze zákona na nic nárok ,podle zákona je to ale úplně jinak . Nekňourám jen konstatují .
Forum 24 -pětikolka toď značka . Kdepak se nachází objektivita některých našich médii asi se někam schovala. Někdy se může stát že i eso může být přebito sedmičkou. Docela by mě zajímalo čím tato vláda může dostat naši ekonomiku do plusových čísel, balíčkem asi to asi nepůjde.
Trapná vláda s ještě trapnějšími jejími členy. Babiše si budou vydržovat, jelikož kromě jeho kritiky nic neumí.
Lepší je schopný dareba, než hlupák. Hlupáci nemohou z principu udělat něco chytrého. Tato vláda hlupáku nemůže nic rozumného udělat.
Pánik se nadmíru nalízal Nutelly a této hyperaktivity z cukru využil pro víkendové plky...
...nicméně zapomněl na projímavé účinky palmového tuku. Pániku, skoč si do Lidlu na toaleťák, je o 6% levnější! V neděli se bude hodit! 😉