Chlapci, jak to děláte, že se tu sejdete vždycky všeci naráz? To vám nějak přikážou, nebo jak?
Jistě. Věrozvěstové a šarlatáni mají odpradávna různá vnuknutí. Někdy jim to přikáže bůh, jindy některý z nesčetných spasitelů.
Je to však vždy stejné. Chvíli vedou plamenné řeči, pak tiše zmizí. Jen ty dluhy po nich zůstanou.
Mohla by si ho vzít sebou a s ním celou pětidemolici.
A Vy to za něj vezmete, no ni?😂🤣
100letá voda je proti 4letému vládnutí Fialovy vlády jen čajíček.
To je jenom muška...
Tak nevím, pane profesore nepředbíhejte, krajské volby budou až za týden a vy již nyní strašíte své kamarády z pětikolky stoletou vodou. Pokud přijde, obávám se , že ANO, tak vás z krajů vymete do základu. A za rok by mohla přijít i tisíciletá a vymést vás kompletně i z PS.
Ta dnešní povodeň je opravdu pro mnoho lidí nepříjemná, ale mají jednu jistotu, že za pár dní voda opadne, škody se napraví a bude zase "líp"!
Po vás ale škody napravit bude práce pro generace našich dětí i vnuků.
V podstatě máte pravdu, jen ty dny se protáhnou na roky, možná desetiletí!
Vaší nervozitě pčes krajskými volbami se není co divit, a ty povodně /myslím opravdu velkou vodu/ za to nemohou. To ta vaše neschopnost smysluplně vládnout!
Pane premiére, pokud mě neklame paměť, tak "stoletá voda" tady byla v roce 1997 na Moravě a v roce 2002 v Čechách.
Nějak mi to "neštýmuje". Přestaňte tyto termíny používat a myslete zcela konkrétně. Tyhle časové "údaje" jsou k ničemu. Obávám se, že těchto výkyvů počasí bude přibývat v souvislosti se změnou klimatu. Jen abychom nemluvili časem o "dvouleté", "pětileté", "desetileté" vodě, atd.
Pokud se to zvládne a věřím že ano, ne diky těm trotlům ve vládě ale diky IZS SDH a Policii. 5 lepra ani Babiš to neovlivni max si udělají i dramatickou fotečku ze zasedání krizoveho štábu. Kuliočko a Harry potter pak max sklidi ovace za pot a únavu IZS.
Staletá voda není proti tomu nic , než co vás čeka příští rok v parlamentních volbách !
To máte pravdu, Babiš je horší jak tisíciletá voda.
Zajímalo by mě konkrétně co jste Spolu za doby Vašeho vládnutí udělali v CR za protipovodňová opatření.. tady totiž Vaše mezinaridni iniciativy republice nijak nepomohou!
Pry povola Fiala nejvetsiho odbornika ODS na povodne, byvaleho primatora Prahy Nemce, ktery je volny po vyhazovu z CT
Ta už tady je, Péťo už 3 roky co jste u kormidla...😏