Pana Fialu nic netrápí a tak proč se rozčilujete. Je to fešák, není tlustý, je štíhlý prostě fajn. Možná si neuvědomuje, že musí řídit vládu. Zadávat úkoly kontrolovat, hledat chyby, které vláda odstraní (postupně). Nevím, jste přesvědčeni, že vláda udělala vše potřebné, včas a důkladně?? Já nevím, ale vím, že v armádě bych jej nenechal velet ani rotě vojáků. Prostě to neumí, nemá to vrozené.
Babiš se vrátí !!! Tenhle odpad vyhrál cca o 50 tis. hlasů.
Takže až ho zvolíme tak vás všechny nakope !!!!
Užívejte vsi to vlastizradci ale né na dlouho ! 👍😁🇨🇿
Pozor mám tam chybu ,kdo jí najde vyhraje 5tikolku.😁👍🇨🇿
Není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem.
Ať je předsedou vlády kdokoli, není všemocný ani všemohoucí.
Pokud si dobře vzpomínám, za pana Babiše bylo na náměstích také "rušno". A ne málo.
To však nikoho neopravňuje k vulgarizmům a urážkám. Za to by dotyční měli nést spravedlivé následky. Je to vlastně urážení veřejného činitele a je trestné nejen v případě použití třeba vůči policistům. Je velmi smutné vidět jak kultura našeho národa upadá.
Přesně 5demolice upadla komplexně.
Když se kydala špína na současnou opozici před volbami, to lepšolidem nevadilo.Ba naopak každý druhý internetový politik si ještě s chutí přihřál polívčičku. A teď tolik povyku kvůli fotce. K smíchu.
Asi nejste schopen rozeznat
fotku premiéra, který řídil 4. nejhorší vládu na světě podle počtu obětí covidu na 1000 obyvatel
od fotky premiéra, který loni udržel zemi v chodu za extrémně negativního vývoje v zahraničí...
Máme historicky největší schodek státního rozpočtu a premiér se stále usmívá jako blbeček, asi mu to nedochází.
Ani nevíte,jak jste mě tímto Vašim komentářem rozesmál,až mi slzy vyhrkly.No asi kluk mlží nebo neví,která bije a pak ještě jedna možnost by tu byla,že pojedl vtipné kaše pokud něco nebere na zlepšení nálady😀😀👍👍
Proto si platí z našich peněz novináře, aby ho chválili, takže my už opravdu nemusíme.
On nemá žádnou Mafru.
Pokud by to byl premiér úspěšné vlády ,jistě by mu všichni tleskali.Bohužel po tom co předvádí jako premiér hrůzostrašné vládní demolice,měl by chodit kanalama!!
Opět žádný argument. Opět jen pomluvy a lži...
Tento článek je HODNĚ podprůměrný, nemá hlavu ani patu, čtenáři nic nesdělil, má jen vyvolat hádky mezi čtenáři. Myslím si, že někdo, kdo si chce říkat novinář, či žurnalista, by si měl své peníze více zasloužit.
Těch fotografií raději méně a bude i méně veřejně projevené nenávisti.Některé lidi je lepší moc nevidět a ani neslyšet, aby byly udrženy emoce " na uzdě".
Tyhle reakce znám a je mi z nich nanic. Darujete zlatou cihlu a dostanete čočku za to, že je nesprávně hranatá. Tahle lavina negace, zloby a buhví čeho je nakažlivější, než žloutenka. Už by to chtěla opravdu hodit zpátečku a uvědomit si vlastní výhody proti jiným.
👍Přesně nejvíce řvou ti co mají nejdříve natažené líné pracky na dávky, se slovy já mám na to nárok
Procházka přes zahrady Senátu. On musí být v té zahradě šťastný, vždyť jinam si netroufne přijít 😜
Už by si tam měl najít nějaké místečko...