No, pro ty, co mají silovou elektřinu zafixovanou třeba jako já, bude v tarifu D57d zdražení víc než citelné. Fixaci mám od loňského jara na ceně 4200 Kč za MWh vč.DPH. K tomu si od ledna připlatím dle predikcí: POZE 600Kč za MWh, o 170Kč za MWh stoupnou systémové služby a cca 250Kč za MWh za distribuci (vše vč.DPH). Předpokládám, že se o něco zvedne i platba za jistič, takže celkem to bude o víc než 1000Kč za MWh víc. Při mé průměrné spotřebě 10MWh / rok to je o slušných minimálně 10000Kč víc. Procentuálně to dělá skoro 20% zdražení. A nejsem určitě jediný - stále nás chlácholili, že většina má nějakou fixaci, tak se to asi mávnutím kouzelného vládního proutku nezměnilo a fakt většině od ledna se zlevňováním silové elektřiny tato nezlevní (protože mají tu fixaci, žeáno). Ano, dotace jsou zlo - proto stát nechce dál elektřinu dotovat. Proč mám ale soláry dotovat já?
Ta tiskovka neměla chybu,lež na lež.Ale ty vyděšené obličeje,to byl balzám na duši.Znova se vidím v roce 1989.A možná že to 5demoličníci už chápou,teď se to začne drolit.
Stejne stokiruny co rikal u konsolidacniho balicku?
Jo tak to bude urcite pravda 😂🤣
O jednotky 9,99%.
On tomu snad sám věří.