Kdypak asi konečně Mezinárodní soud obviní Russko z genocidy a vydá zatykače na celé jejich politické i vojenské vedení?
To myslíš vážně jo?😀 Jakože někdo někde zatkne Putina a poštve si tak dobrovolně proti sobě Rusko a jejích spojence? Nebuďte naivní...a myslíte že když třeba Putina zatknou okamžitě skončí válka?😀 Naopak to bude světovej průser proto to nikdo nikdy neudělá 🤷
Rusáci jsou zkrátka zapráskaná (chtěl jsem použít jiné slovo, ale zdejší systém mi to nedovolil) pakáž a od roku 1917, kdy tam Němci nastrkali Lenina k moci, odtamtud nevzešlo absolutně nic, co by se dalo označit za pozitivní přínos...
Co to je 2 tisíce? Ukrajina má na bojišti ještě zhruba 1,1 milionu vojáků. Tak tohle jsou pro ukrajinskou stranu jen nepatrné ztráty.
to myslíte vážně???
Mě by zajímalo kolikrát použila Ukraina zakázánou munici co jim dodal Bíden. Ať už kazetovou a nebo ty protipechotni miny. To by sme koukali.
Predstavuji si, jak tohle inhaluje nejaky ten chcimir a hned mam lepsi den. Ostatne soudim, ze rusacko musi byt zniceno.
Válka je otom že každý má použít vše dostupné k vítezství a nemá cenu se olížet jinak to může skončit špatně pro toho kdo se zdráhá.
Tomu nevěřím, přece podle OSN válečné zločiny páchá Izrael a ne Rusáci. Kdoví jestli jim tam Izraelci ten plyn nepodstrčili.
Jen bych rád informoval, že Forum maže příspěvky, reagující na proruské trolly! Seznam je na tom podobně!
Je porušením mezinárodního práva.....no a co. Já jsem hnuSS a kdo je víc!!!
Já jsem nad zákony!!!
Důkazy ? Jedna paní povídala .Na Forum normální .