1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Kdypak asi konečně Mezinárodní soud obviní Russko z genocidy a vydá zatykače na celé jejich politické i vojenské vedení?

11
Před 4 měsíci
Alexandr Šír

To myslíš vážně jo?😀 Jakože někdo někde zatkne Putina a poštve si tak dobrovolně proti sobě Rusko a jejích spojence? Nebuďte naivní...a myslíte že když třeba Putina zatknou okamžitě skončí válka?😀 Naopak to bude světovej průser proto to nikdo nikdy neudělá 🤷

3
Před 4 měsíci

Rusáci jsou zkrátka zapráskaná (chtěl jsem použít jiné slovo, ale zdejší systém mi to nedovolil) pakáž a od roku 1917, kdy tam Němci nastrkali Lenina k moci, odtamtud nevzešlo absolutně nic, co by se dalo označit za pozitivní přínos...

1
Před 4 měsíci

Co to je 2 tisíce? Ukrajina má na bojišti ještě zhruba 1,1 milionu vojáků. Tak tohle jsou pro ukrajinskou stranu jen nepatrné ztráty.

7
Před 4 měsíci
Lukáš Drahozal

to myslíte vážně???

1
Před 4 měsíci

Mě by zajímalo kolikrát použila Ukraina zakázánou munici co jim dodal Bíden. Ať už kazetovou a nebo ty protipechotni miny. To by sme koukali.

6
Před 4 měsíci

Predstavuji si, jak tohle inhaluje nejaky ten chcimir a hned mam lepsi den. Ostatne soudim, ze rusacko musi byt zniceno.

4
Před 4 měsíci

Válka je otom že každý má použít vše dostupné k vítezství a nemá cenu se olížet jinak to může skončit špatně pro toho kdo se zdráhá.

Před 4 měsíci

Tomu nevěřím, přece podle OSN válečné zločiny páchá Izrael a ne Rusáci. Kdoví jestli jim tam Izraelci ten plyn nepodstrčili.

6
Před 4 měsíci

Jen bych rád informoval, že Forum maže příspěvky, reagující na proruské trolly! Seznam je na tom podobně!

2
Před 4 měsíci

Je porušením mezinárodního práva.....no a co. Já jsem hnuSS a kdo je víc!!!

Já jsem nad zákony!!!

7
Před 4 měsíci

Důkazy ? Jedna paní povídala .Na Forum normální .

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt