Proč tolik vzájemné nevraživosti? Vždyť Rusové a Ukrajinci jsou úplně povahově stejní. Jsou to přece bratři.
V tom případě jeden z bratrů zahájil bratrovražedný boj...
Budeš preferovat Ábela nebo Kaina???
Opět nerozumím titulku. Obviňujeme my Ukrajince z NAŠICH (svých) potíží, anebo je obviňujeme z JEJICH potíží?
Obojí .
Začněte konečně mobilizovat mladé ročníky místo těchto keců a osočování Západu. Neděláte vše abyste Rusa vyhnal, řekl Vám to jak Biden tak Trump. Je třeba na frontu poslat mladou čerstvou generaci.
Ukrajina má 14 brigád připravených bojovat, ale bez slíbených dodávek vybavení, zbraní a munice jsou to jen nepoužitelné síly. Ale tomu stejně nevěříš, že trollí onuce?
Pravdu jak vznikla celá situace bychom měli znát !
Ta pravda není tak složitá. Putin chtěl obnovit SSSR, buď tvorbou loutkových, ekonomicky závislých států ( Bílá Rus), nebo formou přímé agrese. ( Osetie, Abchazie, Podněstří, Krym,) Finančně i ideologicky podporoval všechny třecí plochy v na východě Ukrajiny a posléze vyzbrojil separatisty. Dříve bratrský národ označíl za fašisty, porušil všechny smlouvy a rozpoutal válku. K mému úžasu neuspěl, ale má doma bezvýhradnou podporu a západní svět není schopen adekvátně odpovědět.
Tolik ve zkratce za cenu zjednodušení. Podstata zůstává.
A co by tady u nás Rus hledal? Ty dluhy?🤣
Pračky, záchodové mísy... Jim ke štěstí stačí všechno zničit a ukrást.
To je výsledek ruské propagandy a tuposti české komoušské lůzy. Češi potřebují znovu okupaci, aby si uvědomili, jak vypadá teror! Už jsou moc zhýčkaní !
Jsem Čech a toto je prostě velmi smutný, konečně jsem mohl být na svou zemi aspon jednou hrdý, ale nyní mám obavy že zvítězí nenažranost nad lidskostí.
Dobře napsané.👏tak tady vy držitelko červeného pasu můžete zůstat. Ale ty rodiče raději nechte tam kde jsou.
Nechte si ty Vaše poplašné zprávy.Nejsme na to zvědavý
Dekuji ale uz toho bylo dost , neustále strašení lidi v Evropě .