Bratrská pomoc... Co mi to jen připomíná?
I nás, Čechy a Slováky, nazývali Rusáci bratry. I nás okupovali.
Jan bych, autorko, rozlišoval mezi Rusy (členy národa) a Rusáky (Moskali, uzurpátory, imperialisty). Rusáci chtějí vládnout světu - a to i za cenu zničení nejen okupovaných území, ale i za cenu zničení Rusů. Rusáci se přes sto let snaží o to, aby se Rusové báli nejen vzbouřit, ale na vzpouru i jen pomyslet. Přál bych Rusům, aby našli odvahu vzpouru vymyslet - i uskutečnit.
Logika je tedy taková, že je lepší nechat Putina ovládnout sousední zemi - to je logika otroků, kdyby byla spravedlnost, byli by tito lidé zotročeni, nejsou, protože tomu brání lidé po kterých plivou.
Co to kecaš ,,,rusak by nenapadnul země NATO,,nemá na to ,,,, on to ví ,,,
Obdivuhodný příspěvek od ruské autorky, který zahanbuje rozum i morálku všech českých pokrytců - proruských chcimírů, kteří nenávidí Ukrajince za to, že se brání, ale i za to, že před válkou utekli.
Přesně napsáno. Jak od ní, tak i od vás.
Než mě začnete označovat za rusofila a dezolata ,tak se ptám a predem říkám. Ano, Rusko napadlo sousední stát,ale proc se tomu tak stalo? Co tomu předcházelo? Co se delo na východní Ukrajině před invazí? Jaké smluvní dohody byly?, a kým byly porušeny? Já se jenom ptám, protože jsou tady na mé otázky jen odpovědi z ČT a a naši vlády a ty jaksi nejsou úplné . Existuji i třetí strany, které v tom byly zainteresovany a ty teď prostě "mlčí". Opakují, Rusko napadlo ukrajinu,o tom není pochyb. Ale nic není černobílé.....
Proč se ptáte tady, když vás evidentně uspokojují jen odpovědi z fašistického ruSSka?
Bububu- nevšiml jsem si, že Rusko chtělo napadnout Českou republiku- autorka asi ví něco víc nebo jen propagandisticky lže
V roce 2022 vám podobní říkali, že nevěří, že by Rusko napadlo Ukrajinu. Že o tom jen fabulují čučkaři z BIS. A pak zírali s otevřenou hubou se Zemanem v čele.
A přitom se už jedne útok v ČR odehrál: Vrbětice. Tam byli první padlí.
Ukrajina nám drží tu špinavou euroasijskou svoloč od těla.
Znám několik Čechů, kteří se jen snaží být vždy na straně vítěze. Podporují Rusko, protože si myslí, že ve válce vyhraje. K volbám nechodí volit toho, koho chtějí, ale o kom si myslí, že vyhraje. Ve fotbale dlouhé roky fandili Spartě, pak chvíli Plzni a teď Slavii.
A co je na tom špatného?
Proč by měl někdo podporovat toho co prohraje?
To je zbytečně vynaložená energie.
Ti politici co do Ukrajiny nastrkali miliardy a Ukrajina přesto prohraje si musí připadat jako hlupáci. Dělají něco co je k ničemu.
Buďme rádi, že není zničená zatím i ta druhá trubka. Jsem si téměř jist, že UA začne po válce zase brát ruskou ropu a plyn. U nás tomu tak asi nebude. Ta celá válka je nejprve hlavně tragédie Ukrajiny a potom EU.
Válka je tragédií Ukrajiny. Opravdovou. Trochu EU, ekonomickou. A to vše vinou Ruska, Putina.
Moc se mi článek líbil. Souhlasím s každým slovem. Děkuji. Přeji hodně sil.
Sláva Ukrajině a jejím obráncům !
Sláva jejich zbabělcům.
Nikdo je neobviňuje na Ukrajině co bojují jsou hrdinové , ale ty co utekli místo ,aby bránili svojí vlast a dělají nepořádek v EU , tak ty si obviňování zaslouží.
A nezaslouží si více obviňovat Rusáky, že svévolně napadli cizí zemi, co?