1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dobrý pokus. Kokain a Nejedlý. Jen kdyby tohle udělal někdo z opozice. To by se tady autor nadouval spravedlivým hněvem.

7
Před 1 rokem
Věra Rambousková

Myslím, že by F24 a Doležal nepohrdl ani Bartošem a Piráty .

Na ty má ODS také pifku … 🤥

2
Před 1 rokem

Ještě k Blažkovi: Naprosto mne nezajímá, o čem se s Nejedlým 5 hodin bavil. Ale jestliže s tímto člověkem je takový kamarád, tak to měl před volbami národu sdělit. S takovou se můžeme za chvíli dozvědět, že jeden ministr je kámoš Mynářův, druhý Ovčáčkův, třetí Balákův.

Jako celek jsou ale zásadně všichni proti starým pořádkům - a to jim jako máme věřit? Noviny splnily svůj základní úkol tím, že o Blažkově kameradschaftu informovaly. Jestli se pak chovaly či nechovaly jako prokurátoři mne nezajímá a je to nepodstatné a stejně nepodstatné je to, jestli zveřejnění zařídil sám Nejedlý. Jisté ale je, že předvolební étos celé 5-ti koalice je v háji a občan, který jim věřil, se může praštit dlaní do čela se slovy: Tak jsem jim zase jednou skočil na lep. A co dál? Může mi pan Doležal něco doporučit?

1
Před 1 rokem

Tak pan autor tohoto manipulativního média samozřejmě opět zapomněl napsat,že tohle platí jen u někoho. Samozřejmě že chlebodárce z ODS nebo Top09 je nevinný už automaticky. 🤣🤣🤣

Před 1 rokem

tímto článkem snad obhajujícím velmi špatně se chovající, ještě hůř pracující politiky mě forum 24 velice zklamalo.. 🙁

3
Před 1 rokem

Doležale, vy neznáte příslovi, že práce kvapná, je málo platná!! Tak si ty své rychlé lejna strčte do té vaší žumpy.

1
Před 1 rokem

Jo,jo...Babiš by mohl povídat. 😄 😄

2
Před 1 rokem

Kdo hodlá vstoupit do politiky by měl být křišťálově čistý.

1
Před 1 rokem
Dvořák Vladimír

by tam musela vstupovat mimina.

1

Nic ve zlém,ale skoro to vypadá,že v případě Babiše to neplatilo.🙂

1
Před 1 rokem

Patlal tady opět zazářil.

1
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Petr Špergl

A naopak měli klid na práci lidé typu Babiše, že?

2
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt