Tak tam máme válečného štváče který má zájem hlavně o UA:
Válečník co má zájem nejen o Ukrajinu sedí v Kremlu..
Prezident má co povídat, a koho kritizovat. Když sám dělá ze sebe šaška, udával by sám sebe k ústavnímu soudu,a jeho samotného řídila Moskva,a nedávno přiznal že je potřeba sednout s Ruskem k jednacimu stolu.
Ano, je dobře, že tam je Petr Pavel zvolený většinou národa. Po dvaceti letech máme prezidenta za kterého se nemusím stydět.
Jakou většinou, můžu ji vidět?
Pan Zeman ale aspoň ví, že lidé odjakživa mají dvě pohlaví a taky jistě ví, že je dobré chránit hranice proti ideologicky nesourodým migrantům, takže já bych raději na Hradě právě jeho....
To jo, soudruh by zase chtěl dráty na hranicích a střílet nevinné lidi?...smutné...
Prezident v postatě řekl, že byla chyba nebrat Putina vážně.
Hergot,to zní jak "ruský narativ".
Milí kolaboranti,když to tady tak nenávidíte,proč neodtáhnete do toho svého ruského ráje?Putin vás rád přivítá s otevřenou náručí.
Tam by museli držet klapačky. Ono je totiž strašně jednoduché v demokracii volat po změně a nebát se trestu. Tam by něco kecli a šli by sedět..
P.S. Ta vymrdaná vyskakující reklama mě nenechá nic napsat..
Máme hlavu státu, na kterou jsme, my důchodci , právem hrdi.
Nesmysl, co já vím, je to obráceně. Možná nějací staří komunisti.
Že na hradě nesedí Zeman je dobře, ale slušní občané, co mají paměť ví, že už tam zase sedí KOMUNISTA soudruh Pávek.
...a místní komouši jsou z toho pořád rozrušení a vyděšení, že nevyhrál jejich STBák Bureš...
Pěkně to shrnul.
To my na Západě, když něco říkáme, myslíme si něco úplně jiného...
V russku, když něco říkají, myslí pravý opak. Říká se tomu "russká diplomatická škola". Jen zblblý russák a amorální troll může podporovat krvelačné, militantní russko.
Za kamančů byl rozvědčík s krycím jménem Pávek... to Zeman nebyl...
V současné době se Pavel projevuje jenom jako eurohujer. Zeman byl komouš. Je to ulhaný (uznáno opakovaně soudem) hulvátsky opilec, spolupracovník RF a ČLR, nejznámější to korouhvička ve větru se otáčející.