Po vpádu na Ukrajinu prezident Zeman dost ostře odsoudil Putina, na rozdíl od západních státníků, kteří se sním v Moskvě objímali. A ten kdo dnes říká, že to dobře věděl, že Putin zaútočí na Ukrajinu, tak lže. Nikdo z našich politiků to neříkal a pak koukali z otevřenou hubou jako všichni.
Zeman udělal jen to, co mu zbývalo. Z Putina zespodu už koukaly jen zemanovy polobotky. A on opravdu není hlupák, aby nevěděl, že po neodsouzení Putina by už nemohl mezi slušné lidi ani strčit nos. Je zajímavé že, k lecčemu se dnes rád vyjadřuje a radí, ale tady raději a nutno říci zaplaťpánbůh, mlčí.
Až skončí armální jenerál ve funkci a bude slavit kulatiny, kdo si na něj vzpomene?
Možná paní jenerálová, pochybuji, že přítel po boku........😝
Tak než to panoptikum kolem Mildy Becherovky je paní jenerálová skvělá volba.
Díky za pana prezidenta Petra Pavla,konečně je na hradě skutečný prezident.Přehlížení lidských práv se týka i Číny tedy myslím té pevninské a celý svět dělá tu samou chybu co dělal u Russka ty dvě s tam nejsou náhodou.A Zeman?Ten už nám dost jasně ukázal za kým stojí.
Pepa Pávek zase žvanil jako pravý lampasák při BORO
Ubohý komentář.
Je to pořád stejné,my jako národ jsme vždy nejasně někde vzadu a buď kolaborujeme nebo jsme protektorát. To samé je s prezidenty,když nastupoval Hitler,tak byl nejednoznačný Beneš,odjel do Anglie a nechal národ napospas a
a nyní máme pana Petra nebo Pavla,jak příznačné jméno a dle českého přísloví nám ani on vůbec v této složité době nepomůže.
Rozhodně škodí daleko méně jak Zeman.
Lampas kam vítr tam plast hezky mu to prezident Kolář napsal!!!
´PP má pravdu ,když řekl:" Západ podcenil, že když Putin něco řekne, tak si to myslí a pak to i udělá."
A v tom je ten velký rozdíl u našich politiků, včetně PP. Něco si myslí (to jsem optimista, že mysli), říkají co chtějí jejich poradci či loutkovodiči a něco jiného udělají. Viz projev fialy po zvolení pětikolky, či PP při podpisu snížení zákonného zvýšení důchodů.
Petr Pavel reflektoval na to,že kvůli kariéře vlezl do KSČ a že to byla,chyba .
Okay. Zeman a Klaus se naopak stále chovají jako proruští zrádci.
A už vubec nechápu ,jak to,že KSČ není zakázaná a všichni v kriminále.
Nejspíš založím Českou fašistickou stranu - je to nejspíše legální ,tak jako komunistická strana nebo není ?🤔
Ten přímý, veřejný rozhovor dvou bývalých komunistů - agentů by byl jistě atraktivní záležitostí : - )
276 tolik zastřelili na hranicích lidí co chteli opustit republiku! A byli to právě vaši spolubojovníci soudruhu prezidente! Tak si to pokrytecke hodnocení nechte na doma Jednou komunista pro mne navždy a kabat si můžete prevleci kolikrát chcete.
Minulá volba byla mezi kandidáty s komunistickou minulostí. Tak myslíte, že by byl Babaiš lepší.? Já si to nemyslím a jsem ráda, že nás bylo víc (o hodně, že).