to myslí vážně, demence v pokročilém stavu, to je náš prezident,? styď se hochu a radši si obleč flanelku a néco dělej, zatím jsi to jenom podélal.
Co prosím podle vás podělal?
Ta největší katastrofa tam sedí teď, převlečený komunista, kam vitr tam plášť, a politruk si hraje na první dámu.
Mě spíše zajímá, jak se někdo chová svobodných posledních 35 let.
Někdo své smýšlení změnil a pracuje pro demokracii, někdo ne a dál se chová jako bolševik, byť na ně velkohubě nadává.
Putin ovšem podle svého zvyku neřekl, že vojska USA jsou v cizích státech na pozvání tamních vlád právě proto, aby je bránila proti ruským ozbrojeným výpadům.
Teda vy máte humoru hned po ránu. Škoda, že při něm nepoužíváte mozek.
Já se o Putina vůbec nestarám, zvolil jsem si pana Lipavského, a věřím že on to s Putinem už srovná!
😆😄😆😄
Samozřejmě!
Pan prezident má samozřejmě pravdu...!!!!!
To říká ten pravej , tím se chce holebdat jaký je on pašák? Ta dvojka dožadovačů peněz ať radši mlčí a zalezuo oba dva do sovětskéo svazu za svými přáteli !!
Ty jsi takovej klasickej českej zavistivej trapáček, že ANO?
o jeeee Forum24 zase perlí....honem honem vyzdvihnout soudruha .....jste k smíchu...on jen poslouchá rozkazy...nic víc.. a za to má super prachy a ted i jeho soudružka dostane ranec....
Pane presidente nechválně jste se vyjadřil o panu Zemanoví.Vám nic nudělál.Vetšina občánu očekáva totéž od Vás,pro Vaší STEBACKOU minulost.(herče)
Lžete.Pan prezident nikdy nebyl v STB.
Já teda ráda nejsem. Pavla, komunistu, který kariérně šplhal na základě své velké náklonosti k Rusku nemohu vystát. Jen, pro mě už velice pozdě, převlékl kabát
Byl v KSC 4 roky před skoro 35 roky.