1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

to myslí vážně, demence v pokročilém stavu, to je náš prezident,? styď se hochu a radši si obleč flanelku a néco dělej, zatím jsi to jenom podélal.

26
Před 5 měsíci
Miroslav Kapoun

Co prosím podle vás podělal?

5
Před 5 měsíci

Ta největší katastrofa tam sedí teď, převlečený komunista, kam vitr tam plášť, a politruk si hraje na první dámu.

34
Před 5 měsíci
Alena Křížková

Mě spíše zajímá, jak se někdo chová svobodných posledních 35 let.

Někdo své smýšlení změnil a pracuje pro demokracii, někdo ne a dál se chová jako bolševik, byť na ně velkohubě nadává.

12
Před 5 měsíci

Putin ovšem podle svého zvyku neřekl, že vojska USA jsou v cizích státech na pozvání tamních vlád právě proto, aby je bránila proti ruským ozbrojeným výpadům.

17
Před 5 měsíci
Jiří Pospíšil

Teda vy máte humoru hned po ránu. Škoda, že při něm nepoužíváte mozek.

15
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Já se o Putina vůbec nestarám, zvolil jsem si pana Lipavského, a věřím že on to s Putinem už srovná!

17
Před 5 měsíci
Jiří Rybář

😆😄😆😄

2
Před 5 měsíci

Samozřejmě!

3
Před 5 měsíci

Pan prezident má samozřejmě pravdu...!!!!!

6
Před 5 měsíci

To říká ten pravej , tím se chce holebdat jaký je on pašák? Ta dvojka dožadovačů peněz ať radši mlčí a zalezuo oba dva do sovětskéo svazu za svými přáteli !!

22
Před 5 měsíci
Lubomír Hašek

Ty jsi takovej klasickej českej zavistivej trapáček, že ANO?

4
Před 5 měsíci

o jeeee Forum24 zase perlí....honem honem vyzdvihnout soudruha .....jste k smíchu...on jen poslouchá rozkazy...nic víc.. a za to má super prachy a ted i jeho soudružka dostane ranec....

16
Před 5 měsíci

Pane presidente nechválně jste se vyjadřil o panu Zemanoví.Vám nic nudělál.Vetšina občánu očekáva totéž od Vás,pro Vaší STEBACKOU minulost.(herče)

18
Před 5 měsíci
Erich Cala

Lžete.Pan prezident nikdy nebyl v STB.

1
Před 5 měsíci

Já teda ráda nejsem. Pavla, komunistu, který kariérně šplhal na základě své velké náklonosti k Rusku nemohu vystát. Jen, pro mě už velice pozdě, převlékl kabát

19
Před 5 měsíci
Miluše Podhradska

Byl v KSC 4 roky před skoro 35 roky.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt