1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To je parta. Nejdřív jsou proti novele a pak nadávaj, že ji prezident včas nepodepsal. V podstatě nejde o to, oč jde, ale být za každou cenu vždy v opozici. Holt jsou to koblihy. Co jinýho se dá od nich čekat.

10
Před 1 rokem

Protože se i mne týká důchodová reforma která mi to dokonale stěžuje , nemám z toho žádnou radost a ani pochopení a prezident ztratil důvěru a naše vláda a páni poslanci jsou syčáci největšího kalibru. Zase šetří na obyčejných lidech ,tak je třeba taky šetřit na výdajích pro stát, když už musíme odcházet do důchodu později tak s plnější peněženkou. Žádné HPP ale pouze DPP , zdravotní zaplatit ano ale sociální ani omylem .A ať si potom se ukáže jaké jsou skutečné výdaje . Vláda nemá sebemenší záměr šetřit peníze pro lid ale pro sebe. Kdyby tomu tak mělo být ta proč nezačali u sebe a to tím že si měli snížit statisícové platy a potom zmrazit.

7
Před 1 rokem
Jiří Kohout

Milý zlatý,sami si NIKDY nesníží nic. to nám spíše vezmou všechno,víte.

2
Před 1 rokem

Nemyslím, že prezident hrál podivnou hru s občany… vztyčil varovně prst “tytyty” vládě, že mu předkládá k podpisu materiály vždy v těsně před koncem lhůty k podepsání.

To měla vláda scvaklou pr…😂!

A teď může klidně dát tuto kauzu k ústavnímu soudu. Zda to udělá? Můžeme se jen dohadovat😉

11
Před 1 rokem
Taťána Kosinová

Proč?

1
Před 1 rokem

Já si nemůžu pomoct, ale Juchelkovo rozjásané juchání na fotce je fakt ošklivé. Jednání prezidenta je bezohledné? Nějak mi unikají souvislosti, asi špatně čtu.

19
Před 1 rokem
Eva Jančíková

Paní Evo, odešel nám Grospič a máme tu zas juche lpič, ani se mě nechce věřit že to lidem tak dlouho trvá pochopit, vždyt je to jen gaunerská společnost, která nepatří do politiky, jak takové neslušné zrudy muže vysilat televize, Do voleb to pochopí víc lidí a budeme rádi. Příště nashledanou.

5
Před 1 rokem

p.Juchelko pan prezident má na rozdíl od vás vymoženosti jaké měli kdysi v Česku jen mocnáři, váš problém a dalších politiků je ten že nikdo se nezaobírá jak odejmout tyto privelégie ,což svědčí ne jen o vaší neschopnosti.

2
Před 1 rokem
Julius Lévay

Jako třeba že má právo podepisovat zákony?????

Před 1 rokem

Mně to fakt připadá že všichni naši porevoluční prezidenti stáli pevně na zemi .

Jo to pan Doktor Gustáv Husák to byl Borec a jeho roční plat byl jen 350 tisíc !

Dnes máme prezidenta krásného Hezoun před ním Bonmonťák no a před ním byl Kupoňák . Jo Havel to byla extra třída také když umřel tak ho vezli na lafetě děla.

Jan Werich: „Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.“ - ...že, súdruh Juchelka.

3
Před 1 rokem

A jakou hru hraje pan Juchélka?😂no jasně - průběžná předvolební kampaň sekty ANO-hrabeme co se dá i elektorát spoluobčanů na penzi, že??😂😂😂✌️

8
Před 1 rokem

Prach sprostě si páv utírá s lidmi protáhlé záda Akorát ukazuje že ta komunisticka žila v něm pořád je.

20
Před 1 rokem
Hana Zahradnikova

Ovšem z AB zcela zmizela. Asi mu ji maminka vytáhla.

Před 1 rokem

Trapná diskuse, novela byla potřebná nějaký tlusťoch, který ničemu nerozumí a jen papouškuje svého vůdce ať se ani nevyjadřuje

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt