Rusáci po deseti letech agrese proti desetkrát slabšímu protivníkovi "se chystají" dobýt jakýsi Pokrovsk 😄 ať se přihlásí, kdo to té díře někdy v životě něco slyšel 😄 ten Putin, to je úplný napoleónek 😄
Karel udělal z důležitého bodu obrany, jakýsi Pokrovsk, zkrátka díru. Zřejmě další vojenský stratég.
Od roku 22 je to stejný scénař, jako při vzniku II. SV. Už tehdy měli Němci dostat na tlamu hned, stejně jako Rus při napadení suverénního státu v roce 22 otálení a zase jen otálení, plácání hubou před mikrofony, nebo se plácání po dobře ošacených ramenech. Politici si vzali jako rukojmí vlastní občany, při nejhorším scénaři sami zmizí do nenávratna a lidi nechají na pospas zlému osudu.
Ještě jste zapomněl na solidární nasvěcování budov a monumentů ukrajinskými barvami. To taky hodně pomáhá.
Každý den čelí bombardování a dronovým útokům, které nerozlišují mezi vojáky a civilisty...... za to ti ukrajinkse jsou humanni a tak moderne ze rozlisujou civili od vojaku .
Rusové jsou od začátku invaze zcela neškodní, nemají už dávno žádné tanky, obrněné vozy, rakety ,letadla no prostě nemají vůbec nic jen zkažené jídlo a obrovské lidské ztráty že . Někdo v EU strašně lže. Lidstvo je idiot.
Co to tady čtu? Podle Rusofilů byl Pokrovsk obsazen ruskou armádou již před 4 měsíci. Teď píšou, že se schyluje k bitvě. Tomu nerozumím 🤯 ukrajinská armáda si vzala Pokrovsk zpátky?
Tak pro Rusko je nyní výhodné neútočit na Pokrovsk, ale obejít ho ze všech stran a útočit na špatně připravenou obranu v další oblasti
Je to tak, v případě rusáků neplatí vůbec nic, jsou to bezzásadoví barbaři, jejich expanzívní politika je úspěšná jen díky zbabělosti či naivitě druhé strany, zkrátka, tím nevyléčitelným appeasementem si pěkně koledujeme ...
Ohromná bitva?
Proč by Rusko bojovalo o Pokrovsk když ho stačí obklíčit a počkat si až samo padne nebo se Ukrajina stáhne?
Jsem moc vděčný špičkovému analytikovi Skýpalovi, jak dokáže prostému čtenáři všechno vysvětlit. Já bych už tápal, ale naštěstí jsem pochopil, že Rusáci budou muset odkrýt karty a tím jsou ztraceni.
není to ten odborník co vloni touhle dobou věděl, že do léta Ukrajina osvobodí Krym?
Varování: Paříku, to není čtení pro vás! Nejde o vaše oblíbené autory.
/Odkaz