Dostál je proruská špína, jako všichni komunisté.
Pane , p. Dostál je inteligentní člověk , což se o vás a vašich kamarádech nedá říci !!!
Fórum 24 🤭😂,od Vás nikto nič iné ani neočakáva 🤭,Vy predsa viete všetko najlepšie 😂, žijete si v tom svojom ,,správnom" svete a realita ide mimo Vás 🥴🤭
Netrep somár.😅
Forum 24 je největší špína na internetu
Když to napíše takový indolent jako Vy, tak to asi dělají dobře! To je přece normální, že když jsem hloupější a ničemu nerozumím, tak napíš to, co Vy!
Asi se tu všichni zbláznili!!! Nevidí, že zbytecně pro cizí zájmy trpí a umírají lidé? Proč vy všichni chcivalkové nejste na frontě a nebojujete proti Putinovi. Je mi z vás zlé, stejně jako z Gregorové.
Forum24 už jede,hnůj na hnůj.
Tak si šel Rimek na Sputnik, ten je pro proruskou špínu.
Tak když už máme to krásné nálepkování, jak budeme říkat druhé straně ??? Že by PROBRUSELSKÁ ONUCE ? Jo, to by možná šlo... Jedni budou špína, druzí onuce 🙂 🙂
Až dojde zase k nějakému atentátu, doufám, že se Gregorová sama přihlásí až budou politici vládní koalice mluvit cosi o šíření nenávisti!
Markéta Gregorová to řekla přesně - Ondřej Dostál je proruská špína!
To že řekla pirátská špína Gregorová?
Hovor jsem sledovala a ke konci se jen Dostál ironicky usmíval, že si může říkat co chce. Za komoušů by dostal pendrekem ani by nemukl.A tohle má být právník🙀🙈🙈🙀
Možná spíš ta piratka
Piráti jsou mladí svazáci dnes soudruzi co všechno pletou a zítra bolševici co všechno zdani a pak čest práci. Znarodni.
A za tim si stojím.
Váš Patriot
1+....
S.
👍👍