1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíciUpraveno

Já se přidávám také.

Pro mne je jakýkoli člověk, který se kvůli korytu vědomě spojí v roce 2024 s komunistickou stranou - stranou která se ani nezbavila svého zrůdného krvavého názvu, která se za spáchané zločiny na svých spoluobčanech za desítky let poroby omluvila pouze stylem " že se dělaly chyby" ,která toleruje stalinisty, která například nikdy nenabídla vrácení svého movitého a nemovitého majetku našemu státu jako projev aspoň špetky vůle odčinit své hrůzné činy - tak pro mne je takový člověk jenom lidský odpad který svým činem přímo plive do tváře všem obětem zločinného komunistického režimu, všem umučeným obětem v komunistických pracovních lágrech a jejich potomkům, všem těm občanům naší země, kteří ve snaze vycestovat za prací nebo studiem ven byli zastřeleni na hranicích, statisícům spoluobčanů, kterým zločinná komunistická strana ukradla majetky a zničila životy.

Ondřeji Dostále, měl byste se stydět a ze svého postu odstoupit.

Ondřeji Dostále, máte údajně tři děti. Vezměte je tedy na Ďáblický hřbitov, je tam i dětská sekce kde jsou pochovány malé děti, které zemřely matkám neprávem vězněným v komunistických žalářích. Tam svým dětem řekněte že jste se spolčil s komunistickou stranou, která tato svinstva prováděla a že je vám to jedno, jenom že jste se mohl s komunisty svézt do Europarlamentu.

Ondřeji Dostále, jste vzděláním právník a tím spíše považuji za nechutné, že se svým spolčením s komunistickou stranou de facto vysmíváte zákonu 198/1993Sb. O protiprávnosti komunistického režimu.

Ondřeji Dostále, slušnému člověku je z vaší morálky na zvracení.

16
Před 10 měsíci
Suchý Vít

👍👍

3
Před 10 měsíci

Co to tam sedí za povrchní telata ti politice vůbec nerozumí ani za mák a jestli tak si udávají vlastní rozumy,Ona se nemůže rovnat světovým lídrům akorát tak sprostým pirátům a smažkám co škodí kudy chodí .To tam je sebranka ta měla dost nepřípustné chování když si chce říkat politik aspon at drží hubu.

20
Před 10 měsíci
Marta Bahulova

Zato vy se těm světovým lídrům vyrovnáte, když nedokáže ani pořádně zformulovat větu.

2
Před 10 měsíci

Kdo pamatujete doby minulé (jako já ve svých 84 letech): nezaráží vás, jak se v protiruském Foru 24 používá stejný slovník, jako za Kojzara v Rudém právu, akorát je všechno v opačném gardu? (zločinecká pokračovatelka, neštítil se, myslí si, že jim projde všechno, mají silný žaludek, prolhaní kolaboranti - prostě ztroskotanci a samozvanci, jen to řekněte naplno!)

11
Před 10 měsíci
Petr Adámek

Taky pamatuju doby minulé a hlavní je že tady jste svobodně napsal svůj názor což byste před r.89 udělat nemohl.

2
Zobrazit další 3 reakce
Před 10 měsíci

Poděkování p. Gregorové náleží oprávněně .

Je dobré dodat, že hodnocení s. Dostála platí také

na celé ANO + SPD + Přísahu a "motorky" + KSČM .

Toto vše je RUSKÁ ŠPÍNA V ČR !🤮

33
Před 10 měsíci
Jan Weber

Fanatismus u "homo sapiens"je celkem běžná vlastnost.

12
Před 10 měsíci

Souhlas!

50
Před 10 měsíci

Jedinej kdo hysterčil a urážel, protože nedokáže dohlédnout dál než za svůj nos a si jede jen tu svoji jednu jedinou pravdu a všechno ostatní je podle něj lež, je Gregorová!

29
Před 10 měsíci
Michal Kaltoun

Když jsem ji sledoval v televizi, měl jsem dojem, dle jejich pohybu a gest , že odpovědi čte z tabule.

2
Před 10 měsíci

Hezký den všem. Nemyslím si, že pan Dostál je proruská špína. Co jsem sledoval, vypadal docela čiště. Jestli je proruský to nevím. Každý je pro něco, pro USA, pro Rusko, pro Orbána, proti Orbánovi atd. Někdo je teplý, někdo studený / většinou mrtví /, někdo vydělává peníze obyčejnou prací a někdo zase musí psát s pomocí umělé inteligence štvavé články na které se tak hezky kliká. Nezlobím se na Vás paní redaktorko, i Vy jednou zmoudříte a každý se musí nějak živit....To to není naše válka, Rusko je agresor, ale jednejte, nebo budou brzo hranice na Dněpru.

13
Před 10 měsíci

Nepoužila bych tak silná slova na adresu p. Dostála, ale nechápu koho tento člověk zastupuje v europarlamentu a za co je placen včetně p. Konečné. Celou diskusi s p Gregorovou se pouze přihlouple usmíval, není divu ,že je ujely nervy , ale taky se mohla v živém vysílání krotit

7
Před 10 měsíci
Eva Vašková

Koho zastupuje - dosud nevyhynulý druh - komouše. Ale oni se nám rodí další - hlavně, že to sype. Asi ani neví, co ten komunizmus znamená. Nežil tady, když tu vládli komunisti...

7
Před 10 měsíci

Konečná a Dostál jsou naprostým dnem naší společnosti. Jejich podporovatelé pouhou lůzou.

26
Před 10 měsíci
Inka Ďoubalíková

Co si to dovolujete urážet lidí s jiným názorem, mnozí z nich mají inteligentní chování "v krvi" na rozdíl od Vás.

26
Před 10 měsíci

No, inteligentní člověk ví, co jsou zač ty Okamurovci, KSČM, další podobné subjekty. Věřím v všeobecnou inteligenci a objektivitu lidí- spoluobčanů. Přeci není možné tyto lži donekonečna tolerovat. Co dělá BIS a ostatní demokratické instituce, slušní občané? Bavi je to pořád poslouchat?. A to Tu není jednotná většina normálních lidí?

16
Před 10 měsíci
Jiří Fryč

Většina se ukáže v demokratických volbách.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt