To je podpora, projev solidarity, napadené zemi Vrable, to je v kulturních zemích dobrým zvykem.
Nevím jak hodně kulturní zemí je např. Itálie, kde jsem před 3 týdny byl a kus jí procestoval. Nikde jsem tam však ukrajinskou vlajku neviděl.
Projevovat vyvěšením vlajky na státní budově solidaritu s nějakým cizím státem je nevhodné z následujícího důvodu: Část veřejnosti by prosazovala vyvěsit vlajku Ukrajiny. Jiná část veřejnosti by prosazovala vyvěsit vlajku Palestiny. Další část veřejnosti by naopak prosazovala vyvěsit vlajku Izraele, který je napadán hnutím Hamas a kdo ví jakou vlajku by chtěly vyvěsit jiné skupiny obyvatelstva - třeba LGBT. Proto na státních budovách pouze vlajka ČR a případně EU, jinak by státní budovy byly ověšeny spoustou různých vlajek.
Díky tomu že je demokracie, může vedení instituce vyvěsit symbol dle vlastní úvahy, pokud to neodporuje zákonu. A nikdo, Vrábel nebo kdokoli jiný, nemá právo do toho mluvit. Nebo tu chcete zavádět totalitní praktiky, kdy vláda rozhoduje úplně o všem, a na všechno musí být extra povolení?
parazit má právo projevu ?
A Vy ano? Divné.
A opět lze registrovat známou situaci. Prokremelšti kolaboranti, příznivci našeho nepřítele, kteří by chtěli mít z České republiky opět gubernii kremelske stepní okupantské loupeživé vraždící chátry, si na své nenavistne vystoupení opět přinesli vlajky České republiky. Drzost těchto nenavistnych ubožaků je neuvěřitelná.
Takže si měli s sebou přinést vlajky Ukrajiny ? Tak by to bylo v pořádku ??
Na to se ptáme všichni, proč tam už tolik let visí cizí vlajka. To budeme věšet vždy vlajky zemí, které jsou ve válce ? Nevšimla jsem si, že by tam kdy visela vlajka Sírie, Iráku, Afganistánu, když byly tyto země napadeny US.
Náš stát nějákýmu jinému státu pomáhá? Když Putin vypadne z Ukrajiny, tak se můžou ti Vaši zpropadení Ukrajinci vrátit domů. Jak si potom poradíme v určitých oblastech hospodářství, tak na to jsem zvědavej. Proč by tam měly Vámi jmenované vlajky viset? My jsme byli součástí koalice.
Spíš by mněla být položená otázka :Proč je tu ještě pořád Vrabel?
Podle toho, jak píšete slovo "mněla" budete asi volič současné vládní koalice.
Lepší Ukrajinská vlajka, pod kterou Ukrajinci bojují proti ruskému nacistickému zlu než díry po střelách, už 56 let znatelných na fasádě Národního muzea, které tam poslali ze svých zbraní ruští okupanti v roce 1968. A banda rusských nacistických primitivů s pod podporou českých občanu z lidského morálního dna to nevzdává.
Mohl by mi někdo už konečně vysvětlit, proč jsou Vrábel, Rajchl a jiní neustále nazýváni dezinformátory? Toto označení ve spojení s jejich jménem slýchám neustále, aniž by někdo řekl, jaké konkrétní dezinformace šířili nebo šíří.
Protože lžou.
Proč podvodníka, vlastizrádce a kolaboranta, schovávající ho se v Srbsku, zajímá ukrajinská vlajka?
Protože za to má peníze! Jednoduché vysvětlení, spíše mě zajímá proč ještě nesedí....
Proč? Protože si dobře pamatujeme co to znamená, když se sovět (rusák) začne roztahovat.
Hlavně Ukrajinci v 68 roce