Ruský medik přesně vystihuje ruské myšlení: "My nikomu nic špatného neděláme, všichni nám ubližují."
Ps:Kdyby hloupost nadnášela, tak z něj mají ruSSové dalšího Pershinga...
Myslel jsem si, že každý národ je zhruba stejně debilní a debilové každého národa se projevují trošku jinak v souladu s různými národními zvyklostmi.
Ovšem Rusové mě stále přesvědčují, že jejich debilita je na kvantitativně i kvalitativně úplně jiné úrovni než u ostatních národů.
Asi budu plakat....(10 min. pláču)... Cha, to určitě! Je mi jich hrozně líto za to, že napadli Ukrajinu a způsobili takový masakr na obou stranách!. Tady se ukazuje, co je to ruské vnímání světa. Takovou omezenost, to nepochopíš!
Tak třeba ho taky pošlou na frontu a nějaký Ukrajinský sniper koulí mezi oči ukončí trápení tohoto Rusáka ...
Proč to se musíte ze ptát toho vašeho Dezoláta co tu válku vyvolal avraždí civilní obyvatele aděti tak se jen brání.
Jasně, kdyby se přestali bránit, byl by mír.
Tak potom za druhou světovou válku může Sovětský Svaz, kdyby se nebránil byl by v Evropě Mír.
Placate nesmysly a vubec vam to nedochazi.
Ano, Sovetsky svaz se branil utoku nacistickeho Nemecka. V podstate se da rict, ze to byla uplne stejna situace jako kdyz se nyni Ukrajina brani utoku Ruska.
A kupodivu, spojenecke narody pomahaly vzdy napadenemu. Tehdy Sovetskemu svazu a dnes Ukrajine.
Chudák, nedali byste mu korunu? Nebo by mu spíše měly přiletět ty granáty, které Česko shání ve světě? A nějaké ty rakety by také neškodily.
Protože vraždíte! Generace bude trvat než vám to svět odpustí, zapomenout nedokáže NIKDY !
Připadá mi to stejné jako když za poslední války naříkal SS sák, proč nás Ti Češi tak nenávidí?
Kacapy se diví, že je Chochlové zabíjejí. A dokonce se brání. Ale konstrukt o tom, že mají začarované střely pobavil.
No když šli do magacinu v KLDR na nákup, tak ať se nediví, že to nestřílí.