1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ruský medik přesně vystihuje ruské myšlení: "My nikomu nic špatného neděláme, všichni nám ubližují."

79
Před 1 rokem
Jana Brabcová

Ps:Kdyby hloupost nadnášela, tak z něj mají ruSSové dalšího Pershinga...

19
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Myslel jsem si, že každý národ je zhruba stejně debilní a debilové každého národa se projevují trošku jinak v souladu s různými národními zvyklostmi.

Ovšem Rusové mě stále přesvědčují, že jejich debilita je na kvantitativně i kvalitativně úplně jiné úrovni než u ostatních národů.

17
Před 1 rokemUpraveno

Asi budu plakat....(10 min. pláču)... Cha, to určitě! Je mi jich hrozně líto za to, že napadli Ukrajinu a způsobili takový masakr na obou stranách!. Tady se ukazuje, co je to ruské vnímání světa. Takovou omezenost, to nepochopíš!

18
Před 1 rokem

Tak třeba ho taky pošlou na frontu a nějaký Ukrajinský sniper koulí mezi oči ukončí trápení tohoto Rusáka ...

29
Před 1 rokem

Proč to se musíte ze ptát toho vašeho Dezoláta co tu válku vyvolal avraždí civilní obyvatele aděti tak se jen brání.

40
Před 1 rokem

Jasně, kdyby se přestali bránit, byl by mír.

Tak potom za druhou světovou válku může Sovětský Svaz, kdyby se nebránil byl by v Evropě Mír.

30
Před 1 rokem
Slávek Tichý

Placate nesmysly a vubec vam to nedochazi.

Ano, Sovetsky svaz se branil utoku nacistickeho Nemecka. V podstate se da rict, ze to byla uplne stejna situace jako kdyz se nyni Ukrajina brani utoku Ruska.

A kupodivu, spojenecke narody pomahaly vzdy napadenemu. Tehdy Sovetskemu svazu a dnes Ukrajine.

20
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Chudák, nedali byste mu korunu? Nebo by mu spíše měly přiletět ty granáty, které Česko shání ve světě? A nějaké ty rakety by také neškodily.

3
Před 1 rokem

Protože vraždíte! Generace bude trvat než vám to svět odpustí, zapomenout nedokáže NIKDY !

19
Před 1 rokem

Připadá mi to stejné jako když za poslední války naříkal SS sák, proč nás Ti Češi tak nenávidí?

7
Před 1 rokem

Kacapy se diví, že je Chochlové zabíjejí. A dokonce se brání. Ale konstrukt o tom, že mají začarované střely pobavil.

33
Před 1 rokem
Marek Škoda

No když šli do magacinu v KLDR na nákup, tak ať se nediví, že to nestřílí.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt