1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Chacha cheche chichi. Ti russaci jsou tak mírumilovní...slzicka by ukápla. Akorát střílejí zajatce i civilisty. Bombardují civilní cíle a mučí zajatce...jinak sami slušní lidí...ehm, vojáci.

12
Před 1 rokem

To musí ohromující překvapení, že se lidé nechtějí dobrovolně nechat zotročit, znásilnit či zabít a nedejbože, o svém osudu si chtějí rozhodovat sami. Zvláště to poslední musí být pro průměrného Rusáka zcela nepochopitelné.

7

Soudruhu, protože okupujete jejich zemi.

39
Před 1 rokem

Přijde ke mě do baráku zloděj a já na něj pošlu psa a vyženu ho z domu. A on si půjde postěžovat, že jsem ho vyhnal a nesnáším ho, ačkoliv čekal, že ho snad pozvu potom na kafe.

15
Před 1 rokem

Rusové si ještě neráčili všimnou, že Západ je má jako testovací panduláky pro testování svých moderních zbraní kterýma nahrazují až sedminásobnou přesilu rusů. Uvidíme jak dlouho bude platit nas mnogo.

5
Před 1 rokemUpraveno

Brečí hezky bojový medik, ale na blbým hrobě.

A ruské humánní granáty a pumy zřejmě nikoho nezraňují ani nezabíjejí.

28
Před 1 rokem

Vymytému mozku se to nedá vysvětlit. Asi proto , že lezete z Mordoru do civilizace.

37
Před 1 rokem

PS: Nejsou to jen Ukrajinci. Nebýt Putlera tak si celá Evropa žije v klidu.

31
Před 1 rokem
Milan Kudela

On stojí za vším vč migrace do EU, jsem si jistý že ty lodičky organizoval a platil on

1
Před 1 rokem

Ta dlouho vraždí Orkové nevinné lidi v cizí galaxii, až je celý Vesmír začne nenávidět tak, že se ze z lovu Orků stane vášeň.

16
Před 1 rokem

Asi ještě nechápe,

že Rusko má dnes v civilizovaném světě pověst nacistického Německa v roce 1943...

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt