Chacha cheche chichi. Ti russaci jsou tak mírumilovní...slzicka by ukápla. Akorát střílejí zajatce i civilisty. Bombardují civilní cíle a mučí zajatce...jinak sami slušní lidí...ehm, vojáci.
To musí ohromující překvapení, že se lidé nechtějí dobrovolně nechat zotročit, znásilnit či zabít a nedejbože, o svém osudu si chtějí rozhodovat sami. Zvláště to poslední musí být pro průměrného Rusáka zcela nepochopitelné.
Soudruhu, protože okupujete jejich zemi.
Přijde ke mě do baráku zloděj a já na něj pošlu psa a vyženu ho z domu. A on si půjde postěžovat, že jsem ho vyhnal a nesnáším ho, ačkoliv čekal, že ho snad pozvu potom na kafe.
Rusové si ještě neráčili všimnou, že Západ je má jako testovací panduláky pro testování svých moderních zbraní kterýma nahrazují až sedminásobnou přesilu rusů. Uvidíme jak dlouho bude platit nas mnogo.
Brečí hezky bojový medik, ale na blbým hrobě.
A ruské humánní granáty a pumy zřejmě nikoho nezraňují ani nezabíjejí.
Vymytému mozku se to nedá vysvětlit. Asi proto , že lezete z Mordoru do civilizace.
PS: Nejsou to jen Ukrajinci. Nebýt Putlera tak si celá Evropa žije v klidu.
On stojí za vším vč migrace do EU, jsem si jistý že ty lodičky organizoval a platil on
Ta dlouho vraždí Orkové nevinné lidi v cizí galaxii, až je celý Vesmír začne nenávidět tak, že se ze z lovu Orků stane vášeň.
Asi ještě nechápe,
že Rusko má dnes v civilizovaném světě pověst nacistického Německa v roce 1943...