1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Západu stačí nasadit špiony na vycpavače. Jakmile ty povolají narychlo do služby, bude jasno.

12
Před 1 rokem

Novodobý Lenin.

9
Před 1 rokem

Zpravy vypousti Kreml - cil je jasný zahltit prostor informacnimi exkrementy a narvat uz tak vymytym Rusům do hlavy, že verit se neda nikomu.

12
Před 1 rokem
Martin Novotný

Napadlo tě, že vymytý můžeš být ty?

14
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Plátek Forum 24 je opravdu chudý plátek, plný lží a plný hloupých rádoby novinářů! Jeden z těchto dobře zaplacených rádoby novinářů / Kryštof Duda / popsal dne 30.10.2023 Putinovu smrt s přesným udáním času úmrtí.....co si o těchto hloupostech pomyslet ??? Mezi tím již Putin několikrát obživl / prostě nesmrtelný / a rádoby novinář Duda mlčí.... i Pepi Goebbels se musí obracet v hrobu nad těmito chudáky z plátku Forum 24.....

23
Před 1 rokem
Pavel Víšek

Pan Zeman o těchto chudácích říkal, novinářský póvl.

13
Před 1 rokem

Za dva týdny izraelské ofenzívy bylo zabito již 8000 civilistů, z toho třetina dětí. To je více civilistů, než zahynulo v ukrajinském konfliktu za 20 měsíců bojů na obou stranách, věřit novinářům z mainstreamu, tak Rusko útočí výlučně na civilní cíle, nemocnice, školy, školky, jesle, porodnice, restaurace, muzea, divadla a obytné čtvrti.

Na druhé straně, Izrael podle nich útočí výlučně na vojenskou infrastrukturu Hamásu. To znamená, že obě armády ruská i izraelská nejsou schopny plnit stanovené bojové úkoly. Rusové navzdory cílené snaze likvidovat výlučně civilní obyvatelstvo, zlikvidovali místo civilů značnou část ukrajinské armády. A izraelská armáda, která útočí výlučně na vojenskou infrastrukturu Hamásu, zlikvidovala zase podstatně více civilistů než příslušníků Hamásu, zůstává ještě jedna možnost. A to ta, že koncentrace zaprodaných novinářů v mainstreamových médiích už přesáhla kritickou hranici čehož následkem je, že jim nedůvěřuje 70% lidí..

a teď ten Putin, co ne a ne umřít..

Za poslední rok a půl Putin podle mainstreamových novinářů už podruhé zemřel. Poprvé v květnu 2022, kdy ho měl nahradit dvojník, a minulý týden znovu.

zemřel ten dvojník, nebo ta zpráva z května byla lež?

aha, my nelžeme, to rusové furt lžou..

kde je dno trapnosti, tam je zaručeně forum24. zdá se ovšem, že je nekonečné..

38
Před 1 rokem
Petr Stary

Říká se, že když o někom mluví že zemřel, bude dlouho žít a tak pane Putine, přeji dlouhý život a pevné zdraví...

5
Před 1 rokem

Je to taková příprava. Až to přijde doopravdy, nikdo už tomu neuvěří, převzetí moci přijde v zákulisním klidu.

1
Před 1 rokem

Podobný třas měl ke konci života Hitler (viz jeho poslední filmové záběry a svědectví jeho přeživších spolupracovníků). Nejjednodušší vysvětlení je, že to je prostě odraz psychického stavu člověka, který zahájil brutální válku a nedaří se mu podle původních předpokladů...

Před 1 rokem

Normální nezaujatý čtenář Fóra si skutečně myslí ,že skladba novinářů tohoto portálu je parta pubertálních lidí ,bez špetky znalostí problémů daných situacích ,pochybným myšlením vyhodnocování co je pravda a co je lež, hraničící s hloupostí a arogantností.

7
Před 1 rokem

K neuvěření, kolik lidí není schopno pochopit, že když novinář reportuje o tom, že někdo něco tvrdí, tak to neznamená, že to tvrdí ten dotyčný novinář.

8
Před 1 rokem
Vítězslav Novák

Tak ať to radši nepíše! K čemu to je? Je to ukázka toho, že on jako novinář nic jiného neumí než CTRL+C a CTRL+V (do překladače), atd?

Skoro nikdy jsem nečetl FORUM 24 za poslední 1,5 roku. Najednou cca nějakých 14 dní mi seznam . cz neustále podsouvá toto "rudé právo". Už jsem tolikrát kliknu na křížek, že nechci více a přesto pořád dokola. Už skoro nikde se neoslavuje tolik UA jako tady. Přijde mi to, že když ostatní přestávají / přestali, tak oni to musí všechno dohnat a udržet při životě. 🙈🤦‍♂️🤔

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Copak to leze napovrch ? Když jsem se tomu smál, jak tady jeho 15 rakovinám, infarktům a Alzheimrům všichni věří, tak jsem dostal od dobrých lidí moc ošklivých slovíček. 🙄

2
Před 1 rokem
Hynek Votoček

I to je součást plánu. ;)

Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt