Západu stačí nasadit špiony na vycpavače. Jakmile ty povolají narychlo do služby, bude jasno.
Novodobý Lenin.
Zpravy vypousti Kreml - cil je jasný zahltit prostor informacnimi exkrementy a narvat uz tak vymytym Rusům do hlavy, že verit se neda nikomu.
Napadlo tě, že vymytý můžeš být ty?
Plátek Forum 24 je opravdu chudý plátek, plný lží a plný hloupých rádoby novinářů! Jeden z těchto dobře zaplacených rádoby novinářů / Kryštof Duda / popsal dne 30.10.2023 Putinovu smrt s přesným udáním času úmrtí.....co si o těchto hloupostech pomyslet ??? Mezi tím již Putin několikrát obživl / prostě nesmrtelný / a rádoby novinář Duda mlčí.... i Pepi Goebbels se musí obracet v hrobu nad těmito chudáky z plátku Forum 24.....
Pan Zeman o těchto chudácích říkal, novinářský póvl.
Za dva týdny izraelské ofenzívy bylo zabito již 8000 civilistů, z toho třetina dětí. To je více civilistů, než zahynulo v ukrajinském konfliktu za 20 měsíců bojů na obou stranách, věřit novinářům z mainstreamu, tak Rusko útočí výlučně na civilní cíle, nemocnice, školy, školky, jesle, porodnice, restaurace, muzea, divadla a obytné čtvrti.
Na druhé straně, Izrael podle nich útočí výlučně na vojenskou infrastrukturu Hamásu. To znamená, že obě armády ruská i izraelská nejsou schopny plnit stanovené bojové úkoly. Rusové navzdory cílené snaze likvidovat výlučně civilní obyvatelstvo, zlikvidovali místo civilů značnou část ukrajinské armády. A izraelská armáda, která útočí výlučně na vojenskou infrastrukturu Hamásu, zlikvidovala zase podstatně více civilistů než příslušníků Hamásu, zůstává ještě jedna možnost. A to ta, že koncentrace zaprodaných novinářů v mainstreamových médiích už přesáhla kritickou hranici čehož následkem je, že jim nedůvěřuje 70% lidí..
a teď ten Putin, co ne a ne umřít..
Za poslední rok a půl Putin podle mainstreamových novinářů už podruhé zemřel. Poprvé v květnu 2022, kdy ho měl nahradit dvojník, a minulý týden znovu.
zemřel ten dvojník, nebo ta zpráva z května byla lež?
aha, my nelžeme, to rusové furt lžou..
kde je dno trapnosti, tam je zaručeně forum24. zdá se ovšem, že je nekonečné..
Říká se, že když o někom mluví že zemřel, bude dlouho žít a tak pane Putine, přeji dlouhý život a pevné zdraví...
Je to taková příprava. Až to přijde doopravdy, nikdo už tomu neuvěří, převzetí moci přijde v zákulisním klidu.
Podobný třas měl ke konci života Hitler (viz jeho poslední filmové záběry a svědectví jeho přeživších spolupracovníků). Nejjednodušší vysvětlení je, že to je prostě odraz psychického stavu člověka, který zahájil brutální válku a nedaří se mu podle původních předpokladů...
Normální nezaujatý čtenář Fóra si skutečně myslí ,že skladba novinářů tohoto portálu je parta pubertálních lidí ,bez špetky znalostí problémů daných situacích ,pochybným myšlením vyhodnocování co je pravda a co je lež, hraničící s hloupostí a arogantností.
K neuvěření, kolik lidí není schopno pochopit, že když novinář reportuje o tom, že někdo něco tvrdí, tak to neznamená, že to tvrdí ten dotyčný novinář.
Tak ať to radši nepíše! K čemu to je? Je to ukázka toho, že on jako novinář nic jiného neumí než CTRL+C a CTRL+V (do překladače), atd?
Skoro nikdy jsem nečetl FORUM 24 za poslední 1,5 roku. Najednou cca nějakých 14 dní mi seznam . cz neustále podsouvá toto "rudé právo". Už jsem tolikrát kliknu na křížek, že nechci více a přesto pořád dokola. Už skoro nikde se neoslavuje tolik UA jako tady. Přijde mi to, že když ostatní přestávají / přestali, tak oni to musí všechno dohnat a udržet při životě. 🙈🤦♂️🤔
Copak to leze napovrch ? Když jsem se tomu smál, jak tady jeho 15 rakovinám, infarktům a Alzheimrům všichni věří, tak jsem dostal od dobrých lidí moc ošklivých slovíček. 🙄
I to je součást plánu. ;)