Zeman je lidská spodina. Kryl zlodějiny Baláka, vědomě pracoval pro nacistu Putina a komunistickou ČÍNU. HNUS.
Zeman vede závod o nejhoršího prezidenta České republiky.
🤫
Zcela suverénně.
🤫
Na egoistického chronického lháře, fíkový list mafie, výtah různých šíbrů k moci a patolízala východních totalit nemá nikdo - dokonce ani narcistní zloděj kancelářských potřeb, který abolicí osvobodil pachatele rozsáhlé hospodářské kriminality.
Je naprosto nepochopitelné, že se někdo ještě s tímto kolaborantem a hulvátem baví. Za svůj život už nadělal tolik zla jako málokdo. Proč by neměl pomlouvat vládu a prezidenta, když celý život jen pomlouval kolem sebe všechny? Každé jeho vystoupení jen dál štěpí společnost a nepřináší nic kromě (možná) vyšší sledovanosti dotyčného média a jím vysílaných reklam. Proč ho nenechat dohnít v zapomnění? Hlupáci si najdou snadno náhradu ke které budou vzhlížet, na opoziční i neparlamentní straně je jich spousta. Z hlouposti se stal docela výnosný politický artikl.
Taky je mi to divné, ale podle poslední věty o zamlčených předpokladech se obávám, že nás jimi bude oblažovat ještě dlouho....
Prezident je nejvýznamnější politická funkce a na tuto profesi je třeba mít vzdělání a zejména praktické zkušenosti v nasávání alkoholu, urážkách, sprosťárnách, kouření a pojídání tlačenky a ovaru.
Zaplaťpánbůh za "nezkušenost" PePa než "zkušenost" Mylouše.....
Zapoměl jste na důležité osobní vlastnosti jako je zášť, nenávist, pomstichtivost a schopnost urážet každého, kdo mu neleze kamsi. On vlastně urážel i své voliče a ti hýkali blahem. Zeman je člověk plný empatie.😄
Tu sebereflexi ztratil i Zeman.
Zeman sebereflexi nikdy neměl.
To by nedělal politiku tak jak ji dělal...
Dobrý večer. Vrátil jsem se z přírody, kde jsem se slunil celý den. Kouknu na FORUM 24 a nestačím se divit, že v diskusi je 620 příspěvků. Tak čtu a nestačím se divit jak vysokou podporu zde má prognostický, soudem uznaný LHÁŘ Zeman. Prý je vzdělaný🤣👀🤦♂️. Normálně by jsem o něm neztratil ani slovo, teď udělám mimořádně vyjímku. Prognostický ústav byl zřízen Sovětskou KGB. Soudruh Zeman je jeden z mála "občanů", který tvrdí, že byl v politice více jak 30 let. To je opět LEŽ, protože po zvolení jeho přítele Klause za prezidenta/podpora zločinecké KSČ/ se zdekoval na Vysočinu kde po něm nebylo OSM let ani vidu, ani slechu. Jeho stálá spolupráce s RuSSkem a Čínou je všeobecně známá/stále naše ZOO čeká na Čínskou PANDU/. Jeho "rada" jak se zbavit nevhodného premiéra a novinářů mi zní ještě dnes v uších /odvoláním nebo kalašnikovem/. Hrubé urážky novinářů a občanů České republiky měl na pořadu každou chvíli. To je jenom 0,000001% toho co na něm bylo špatného. Jeho obhájci zde, by se měli probudit. Pokud jim VYHOVOVAL tento "politik" tak nevím který další HULVÁT jim bude sedět. Nástupce už má, ale o tom až jindy. Přeji hezký zbytek dne všem čtenářům FORUM 24.✨.
O tom, jak při volbě prezidenta zákeřně poškodil Karla Schwarzenberga, skutečného vlastence, nemluvě.
Když vidím Milošovu fotku, vždy se mi vybaví text jisté reklamy
"smraďoch, smrdí až za roh".
Miloš si rozhodně žádnou úctu nezaslouží
Viz
Odkaz
Proč tu trosku, naloženou do lihu, pořád vytahujete?
Chcete lidi rozeštvávat? To se vám ohromně daří!😡
Stačil nám Venca flaška ožralej..
„Proč se rozčilovat nad vychlastanou troskou.“
🤔
Komentování lží, nenávisti a špíny, která stříká z oné trosky, nemusí apriori vést k rozčilení.
Zvláště, pokud jsme s takovým suterénem již dobře obeznámeni a tedy nečekáme nic jiného, než stříkající lži, nenávist a špínu.
Nejnovější “úspěch” soudně usvědčeného sprostého chronického lháře:
Odkaz
Šarapatka je opravdu hodně odpudivý.
hnusnej arogantní opilec, to nejhorší co tahle země dokázala vyplodit, dál to nemá smysl komentovat
Venca flaška ožralej stačil !
Nebudu se účastnit diskuse. Kdykoliv se mě vybaví hulvát a opilec, mám nutkání na zvracení.
Ať je Zeman jakýkoli, nikdy nebudu souhlasit se slovy, které vypustil Kolář