1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Kdybych použil v nějakém svém příspěvku tak urážlivé výrazy, které použil pan Kolář z bezvýznamné strany TOP 09 vůči bývalému prezidentovi, tak mně zablokují. Jak to, že pan Kolář může tyto nenávistné výrazy ventilovat beztrestně na veřejnosti?

25
Před 3 měsíci
Jaroslav Rychtecký

Pan Kolář jen pouze přesně popsal a pojmenoval situaci .

17
Před 3 měsíci

Ve všen co řekl Miloš Zeman, má pravdu.

Ti hnidopiši z ODS a TOP 09 se do něho naváží tak ostře, že je to na žalobu a soud za neurvalá slova.

Zeman byl skvělý prognostik a umí dobře posoudit ty šašky Fialu a Pavla.

Tak to je.

Že Zeman pil,

to odpovídá jen o tom, že v Česku pije každý

a každý 3. skončí na protialkoholní léčebně

13
Před 3 měsíci
Zdeněk Sokol

Problém máte v tom, že dlouhodobé chlastání poškozuje mozek a nepřipívá tomu i stáří. Zeman byl možná skvělý 90. a 00. letech, ale dnes už je to jen nemohoucí troska.

6
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Je zajímavé, že Zeman hovoří o ztrátě sebereflexe. Ten, který nejenže ztratil sebereflexi ještě v době svého premiérování, ale ztratil také soudnost. Podle mého názoru se u něj již naplno projevuje demence způsobené věkem a zejména pak nadměrným požíváním lihovin. Je však pro mě zcela nepochopitelné, že se i dnes najdou lidé, kteří ho jsou schopni adorovat. A vůbec nejvíce nechutné mi připadá, že se stále najdou média (CNN Prima, iDnes), která jeho dementní slovní průjmy neustále posílají mezi lidi. Svým způsobem ho i lituji. Asi to byl docela inteligentní člověk, ale alkohol, moc a zejména absolutní sebeláska jej dovedla do stavu, kde je.

3
Před 3 měsíci

Aní jednomu z těch dvou nezáleželo a nezáleží na lidech. Generál podepíše všechno, co mu Fialova vláda nařídí - i to, o čem tvrdí, že s tím nesouhlasí.

Pak se nemůže nikdo lidem divit.

2
Před 3 měsíci

Jak si může někdo veřejně dovolit o exprezidentovi napsat, že je vychlastaná troska. To je na žalobu, co si to vy, pisálku dovolujete! Je mi z vás špatně a to jsem moc slušná!!

13
Před 3 měsíci
Noline Onderková

Pravda se tu může psát,

nejsme v ruSSku. 😁

3
Před 3 měsíci

Proč sdělovací prostředky mají potřebu dávat prostor lidem, kteří celý život šíří na všechny strany zlobu a blbou náladu. Navíc jsou to lidé, kterým zbývá pár let života a mladým lidem nemají co sdělit a pokud někomu jejich moudra něco říkají, tak je to zas jen zlo a blbá nálada.

Nejvíc by je potrestalo pokud o ně nebude žádný zájem a skončí v zapomnění.

3
Před 3 měsíci

Zajímavá diskuze, jen co je pravda. Vřele bych doporučil panu Zemanovi, aby se začetl a představil si ty lidi, kteří se zde o něm vyjadřují. Pak by se mohl hluboce zamyslet, pokud to ještě dovede. Nu a podle toho dále pokračovat ve své kariéře komentátora politického dění. Když to čtu, tak mi připadá, že to celkem nikoho nezajímá, spíše zde kdekdo hodnotí jeho morálně volní vlastnosti. Moc pěkné čtení to není.

Před 3 měsíci

Jak jinak co cekat od FORUM 24.

5
Před 3 měsíci

Od hulváta Pánika, vyhlášeného slintala,opět nic moudrého, navíc tentokrát zahnojil příliš silně. Zeman, na rozdíl od Pánika, vystoupal svými vědomostmi, přehledem a umem, do těch nejhodnotnějších výšin.

3
Před 3 měsíci

Protekcni synacek pritele na telefonu pochopitelne musi hajit figurku sveho tatinka. O tom zminenem chlastu by mozna mohli politici napsat trochu vice, zrovna politrucka na hrade se mu pry venuje vic, nez je potreba.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt