1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Je neuvěřitelné,že si někdo dovolí urážet bývalého prezidenta republiky takovým nehorázným a sprostým způsobem.Kdo to je Paník,co udělal pro republiku,co udělal pro své spoluobčany,že tak sprostým způsobem dokáže pomlouvat?Zajímavé také je,že to SEZNAM otiskne!!Jsem znechucen.

4
Před 3 měsíci

Já bych Miloše Zemana dál na 1 místo nejlepší prezident

2 misto Václav Klaus

3 misto Václav Havel

19
Před 3 měsíci
Leoš Novak

Ano v pití alkoholu je nejlepší.

11
Před 3 měsíci

Je to tak nějak asi tutovka. Stupínek nejhorších prezidentů u nás obsadil neochvějně. Taková troska, co pásla tu zlodějskou partu na Hradě - ti snad kradli i vodu. Nedávno se potvrdilo, že dostával prachy z Ruska, stejně jako ti panáčci z Institutu VK. Kolář ho "očipoval" úplně přesně....

5
Před 3 měsíci

Zaplať bůh,že už je ten zlodědek pryč.Místo toho,aby společnost spojoval dokázal jen provokovat,urážet a podlézat rusákům a číňanovi.Ta ostuda co dělal svými opileckými eskapádami byla nehodná hlavy státu.Teď bude moralizovat.Fuj!

1
Před 3 měsíci

Vážení.

Pan Zeman má pravdu a jako první si toho správně všim. Co pan Pávek doposud předvedl? Nějak mně nic nenapadá, kromně pár vejletů po světě. A kostkovaných košil.

11
Před 3 měsíci
Ondra Lev

Kdo chce vědět, ví

kdo nechce vědět, prudí

2
Před 3 měsíci

Jak to tak vypadá, M. Zeman s popíjením alkoholu nepřestal.

3
Před 3 měsíci

„Proč se rozčilovat nad vychlastanou troskou"... starosta vísky Tetína na FORUM24.

Bývalý prezident Zeman dostává medialní prostor na úrovni celostátní TV.Rozčilovat se může každý jak chce,stejně je to houby platné.

6
Před 3 měsíci

Proč prosím vytahujete tuhle mrtvolu. Jsem rád, že vláda tohoto nejhorší prezidenta již skončila a nikdy se nevrátí ale novináři stále budou tohle vytahovat!!

1
Před 3 měsíci

Je mi líto že od prezidentských voleb Babiš vs Pavel až po současnost rozeštvává tato garnitura jenom lidi. Dneska už i v hospodě jede cenzura na plný obrátky. Pokud někdo fandí opozici tak pomalu nemůže ani svobodně dýchat. Demokracie naruby.

1
Před 3 měsíci
Petr Kratochvíl

Opozici fandí jen nemravní a hloupí lidé.

Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Zeman má bohužel pravdu. Tito dva směšní klauni napáchali tolik zla lhaním a okrádáním těch nejzranitelnějších, a zblbnutím do té míry, že se chlubí svoji vyjímečností. Jeden je komunistický pohrobek a druhý špatný pedagog. Bože ochraňuj mé spoluobčany před těmito exoty.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt