1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Má pravdu, pan prezeident. Ostatně i Kolář je jen loutka.

2
Před 3 měsíci

Proč proboha ten šašúr nepleje tam doma na vysočině ředkvičky. České republice by nejvíc prospěl kdyby ta svá "moudra" nezveřejňoval. Samozřejmě, že na to má svaté právo. Ale kdyby chtěl být opravdu moudrým, tak bychom o něm neměli ani šajn. .¨

2
Před 3 měsíci

Až takhle útočit na vojenskou politručku na Hradě? Ano, věnuje se hodně tomu koníčku, občas se kvůli tomu nemůže zúčastnit oficiální akce, ale já bych vůči ženě obrat vychlastaná troska nepoužil. Asi to mladému Kolářovi jeho tatínek a přítel na telefonu nepochválí.

1
Před 3 měsíci

Tenhle kolaborant,který prosazoval Ruskou vakcínu Sputnik aby se zalíbil Putinovi a nechal vyhodit ministra zdravotnictví, který odmítl tuto vakcínu jelikož nebyla schválená EU by měl být postaven před soud rozkaz vyhodit provedl Babiš tímhle by se měli soudy zabývat.

1
Před 3 měsíci

Když už moralizuje a poučuje o zničení strany..., tak obrovskou zásluhu za zničení vlastní strany (ČSSD) má především pomstychtivý eman. Asi pohled do zrcadla... o jeho morálu a dalších vlastnostech není třeba se rozepisovat...

2
Před 3 měsíci
Martin Kouba

Taky měl velkou zásluhu na poničení naší země, kterou rozprodal za pár drobných, a ze které udělal levnou montovnu.

2
Před 3 měsíci

Septik se znovu s forem rozlil!

I přesto, že pan Zeman má nevymáchanou hubu, tak bohudík

vždy říká pravdu! A ta se někomu nemusí líbit.

2
Před 3 měsíci

když už nemůže uškodit, alespoň zasmrdí, stejně jako ten druhý oposmluvní narcistní dědek Václav Klaus. Oba jsou ostudou této země.

Je dobře, že oba nakonec skončí v zapomnění v propadlišti dějin hned vedle Gottwalda, Novotného a Husáka

10
Před 3 měsíci

Komentář Koláře je snůška demagogie a nenávisti. Zeman jako vždy, vystihl přesně charakter a schopností současného prezidenta, který skutečně není schopen nějakého kreativního projevu. Jen že čtecího zařízení přečtené očekávané fráze a myšlenky poradců. Pravda je krutá.

3
Před 3 měsíci

divím se proč je této " ubohosti " věnována taková pozornost, on jako člověk už dávno měl být za katrem, když pro nic jiného tak třeba za podpis pod doklady o penězích pro russskou federaci, ostatně obdobně to platí o našem "pérokradovi"

2
Před 3 měsíci

Jsem si myslel že to seznam maže takové vulgarismy forum24 "vychlastaná troska" na účet bývalé hlavy státu. Představte si že bych třeba napsal že je stávající hlava státu je "vypatlaný exrozvědčík" .....

4
Před 3 měsíci
Pavel Hájek

A já jsem rád, že jste to popsal tak věrně. Děkuji

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt