1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Posadit na čínské velvyslanectví jako diplomata a celé čínské velvyslanectví sbalit a poslat do Pekingu. A byl by klid. Tam si může mektat ty své nezmysli jak dlouho chce, protože mu nikdo nebude rozumět.

Před 3 měsíci

Pan Kolář mě už dlouho mluví z duše. Eman je duševní zrůdička kterou si půlka

národa kterou on pohrdal zvolila

2
Před 3 měsíci

Zeman byl jen loutkou Mynáře, Nejedlého a Ovčáčka a většinu svého 2 prezidentského období ani nevěděl, kde je a co tam dělá .... Chlastat, to mu šlo na jedničku stejně jako štvát lidi proti sobě ....

4
Před 3 měsíci

Nechme toho bezcharakterního alkoholika v propadlišti dějin.

4
Před 3 měsíci

Proč tedy tlačil Zemanovič středoškoláka Středulu ? Když je tak nutné vzdělání. Je to jednoduché, Putin a Číňan potřebují loutky.

4
Před 3 měsíci

Co se tady pohoršujete nad Zemanem, on může za to že jsme ve spotřebě alkoholu na 1 místě?? Nebuďte trapný, chlastáte všichni, já ne protože nemůžu ze zdravotních důvodů.

Před 3 měsíci

Jakto, že toto sprosté F24 nedostalo BAN. Oni můžou veřejně sprostě nadávat a já ten BAN dostanu jenom za to, že bez jediného sprostého slova napíšu, co je vláda zač.

4
Před 3 měsíci

Miloš má ve svém projevu pravdu v každém slůvku. Navzdory všem zahořklým kritikům! Prostě Fiala půjde brzy do pruhovanejch tepláků a o tom komunistickém rozvědčíkovi na hradě nemluvě!

3
Před 3 měsíci

A teď ruku ne srdce.

Chtěli by jste vidět diskuzi Zeman-Pavel o světových i domácích tématech?

Já tedy rozhodně ano.

Ale v praxi to není možné, na to se vztahuje paragraf o hanobení hlavy státu

2
Před 3 měsíci

Nevím proč se zabývat tímhle zlým alkoholikem???? Napište raději o dobrých lidech kteří pomáhají druhým!! A varujte před kolaboranty a pomahači zla jako je Zeman))

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt