Kolik toho musí vypít Alkáč Ovarovič Zeman aby nadýchal tři promile?? Tři dny nic.
Výkřiky zoufalého zlodědka nelze brát vážně. Je to alkoholik a několikrát soudně usvědčený lhář - divím se , že některá media mu ještě dávají prostor k flusu jedu.
Dnes jsem odhlásil předplatné čtvrteční Mladé fronty. Titulní stránka a dvě další s portrétem Miloše a jeho indektivami bylo pro mě už opravdu moc.
Doporučuji Parlamentní listy.
Je dobře že víme kde ti nejchytřejší a nejkopentnejší mravokárce máme na Forum 24 už jste i zábavní jak se předhanite kdo toho víc nakydá.Za nějakou dobu se dozvíme že byl kanibal 😂
fuj to je hnus co se tady piše.Prezidenta Zemana zna cely svět...kdo zna vas vy ,,NULY".CO jste dokazali vy?Však uvidite u voleb..jak vam spadne brada.
Fakt ho celý svět nezná..... Slováci, Poláci, část Němců a Rakušanů. Nikoho ve světě český prezident (kromě Havla) nezajímá......
Stejně jako Vy třeba nedáte jméno prezidenta Itálie nebo prezidentky Maďarska a troufnu si říct že ani prezidenta Německa
Napsat o někom, že je vychlastaná troska, tak mě okamžitě Forum smaže ! Ale vidím, že novináři na Forum 24 mohou všechno!
Ondřej Kolář je pomatenec.
Jak může vůbec vzniknout takoví článek. S uražujícím nadpisem?
A jak může někdo ve dvou krátkých větách udělat dvě hrubky?
Ať je opilec a nemocná troska jaká je, četl jsem popisovaný rozhovor dnes v tisku 2x, a to co se tam píše je vše pravda do posledního puntíku.
Souhlasím, proč se rozčilovat na směšnou tupou vychlastanou troskou. :-)