1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Zeman je lidská spodina. Kryl zlodějiny Baláka, vědomě pracoval pro nacistu Putina a komunistickou ČÍNU. HNUS.

945
Před 3 měsíciUpraveno
Ivan Veber

Zeman vede závod o nejhoršího prezidenta České republiky.

🤫

Zcela suverénně.

🤫

Na egoistického chronického lháře, fíkový list mafie, výtah různých šíbrů k moci a patolízala východních totalit nemá nikdo - dokonce ani narcistní zloděj kancelářských potřeb, který abolicí osvobodil pachatele rozsáhlé hospodářské kriminality.

584
Před 3 měsíci

Je naprosto nepochopitelné, že se někdo ještě s tímto kolaborantem a hulvátem baví. Za svůj život už nadělal tolik zla jako málokdo. Proč by neměl pomlouvat vládu a prezidenta, když celý život jen pomlouval kolem sebe všechny? Každé jeho vystoupení jen dál štěpí společnost a nepřináší nic kromě (možná) vyšší sledovanosti dotyčného média a jím vysílaných reklam. Proč ho nenechat dohnít v zapomnění? Hlupáci si najdou snadno náhradu ke které budou vzhlížet, na opoziční i neparlamentní straně je jich spousta. Z hlouposti se stal docela výnosný politický artikl.

33
Před 3 měsíci
Bohumir Chvatal

Taky je mi to divné, ale podle poslední věty o zamlčených předpokladech se obávám, že nás jimi bude oblažovat ještě dlouho....

6
Před 3 měsíci

Prezident je nejvýznamnější politická funkce a na tuto profesi je třeba mít vzdělání a zejména praktické zkušenosti v nasávání alkoholu, urážkách, sprosťárnách, kouření a pojídání tlačenky a ovaru.

Zaplaťpánbůh za "nezkušenost" PePa než "zkušenost" Mylouše.....

600
Před 3 měsíci
Jaroslav Svoboda

Zapoměl jste na důležité osobní vlastnosti jako je zášť, nenávist, pomstichtivost a schopnost urážet každého, kdo mu neleze kamsi. On vlastně urážel i své voliče a ti hýkali blahem. Zeman je člověk plný empatie.😄

463
Před 3 měsíci

Tu sebereflexi ztratil i Zeman.

139
Před 3 měsíci
Veronika Pavlíčková

Zeman sebereflexi nikdy neměl.

To by nedělal politiku tak jak ji dělal...

19
Před 3 měsíci

Dobrý večer. Vrátil jsem se z přírody, kde jsem se slunil celý den. Kouknu na FORUM 24 a nestačím se divit, že v diskusi je 620 příspěvků. Tak čtu a nestačím se divit jak vysokou podporu zde má prognostický, soudem uznaný LHÁŘ Zeman. Prý je vzdělaný🤣👀🤦‍♂️. Normálně by jsem o něm neztratil ani slovo, teď udělám mimořádně vyjímku. Prognostický ústav byl zřízen Sovětskou KGB. Soudruh Zeman je jeden z mála "občanů", který tvrdí, že byl v politice více jak 30 let. To je opět LEŽ, protože po zvolení jeho přítele Klause za prezidenta/podpora zločinecké KSČ/ se zdekoval na Vysočinu kde po něm nebylo OSM let ani vidu, ani slechu. Jeho stálá spolupráce s RuSSkem a Čínou je všeobecně známá/stále naše ZOO čeká na Čínskou PANDU/. Jeho "rada" jak se zbavit nevhodného premiéra a novinářů mi zní ještě dnes v uších /odvoláním nebo kalašnikovem/. Hrubé urážky novinářů a občanů České republiky měl na pořadu každou chvíli. To je jenom 0,000001% toho co na něm bylo špatného. Jeho obhájci zde, by se měli probudit. Pokud jim VYHOVOVAL tento "politik" tak nevím který další HULVÁT jim bude sedět. Nástupce už má, ale o tom až jindy. Přeji hezký zbytek dne všem čtenářům FORUM 24.✨.

263
Před 3 měsíci
Jirka Srom

O tom, jak při volbě prezidenta zákeřně poškodil Karla Schwarzenberga, skutečného vlastence, nemluvě.

200
Před 3 měsíci

Když vidím Milošovu fotku, vždy se mi vybaví text jisté reklamy

"smraďoch, smrdí až za roh".

400
Před 3 měsíci
Zdeněk Kleprlík

Miloš si rozhodně žádnou úctu nezaslouží

Viz

Odkaz

173
Před 3 měsíci

Proč tu trosku, naloženou do lihu, pořád vytahujete?

Chcete lidi rozeštvávat? To se vám ohromně daří!😡

45
Před 3 měsíci
Zuzana Černá

Stačil nám Venca flaška ožralej..

62
Zobrazit dalších 16 reakcí
Před 3 měsíciUpraveno

„Proč se rozčilovat nad vychlastanou troskou.“

🤔

Komentování lží, nenávisti a špíny, která stříká z oné trosky, nemusí apriori vést k rozčilení.

Zvláště, pokud jsme s takovým suterénem již dobře obeznámeni a tedy nečekáme nic jiného, než stříkající lži, nenávist a špínu.

Nejnovější “úspěch” soudně usvědčeného sprostého chronického lháře:

Odkaz

zpravy.aktualne.cz
Zeman se musí opět omluvit Šarapatkovi, protože ho znovu pomlouval
Exprezident zopakoval pomlouvačný výrok, který podle tří soudů není pravdivý.
123
Před 3 měsíci
Lukáš Klazar

Šarapatka je opravdu hodně odpudivý.

77
Před 3 měsíci

hnusnej arogantní opilec, to nejhorší co tahle země dokázala vyplodit, dál to nemá smysl komentovat

85
Před 3 měsíci
Jiří Kamiš

Venca flaška ožralej stačil !

41
Před 3 měsíci

Nebudu se účastnit diskuse. Kdykoliv se mě vybaví hulvát a opilec, mám nutkání na zvracení.

82
Před 3 měsíci
Jiří Odvárko

Ať je Zeman jakýkoli, nikdy nebudu souhlasit se slovy, které vypustil Kolář

87
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt