1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Oslovili jsme 1000 lidí v česku a 994 bylo aby vláda odstoupila a to hned předčasné volby budou levnější 200 čechů žijící trvalé v Německu a všech 200 lidí odpovědělo že to je hrůza co se děje v čechách a ani jeden nechce volit mimo konzulát

72
Před 1 rokem
Jiri Horacek

A jak váš mokrý sen pokračuje dál? S Andym na věčné časy a nikdy jinak? 😄

47
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Lidi budou chtít přispívat až uvidí, že se s jejich penězi zachází zodpovědně. To se neděje. Dotujete kde jaké neziskovky, migranty, elektroauta, pořizuje další ministerstva a pořád máte málo. Zdaňte korporace a bude peněz dost. Na to ale nemáte koule. Leda tak si zvednout platy. To vám jde.

154
Před 1 rokem
Vera Kozielova

Kolik peněz přesně váš návrh řešení přinese, prosím? 😄

21
Před 1 rokem

Tak mně osobně nevadí, že se bude přispívat na důchody lidí, kteří zde odváděli daně cca 35, respektive nyní 40 let a kteří to, co zde je, v převážné míře vybudovali.

Na druhou stranu mně osobně vadí, že přispíváme různým imigrantů, kteří zde daně neplatili a nic zde nevybudovali.

85
Před 1 rokem
Milan Halanič

Vystihl jste to přesně. To, co nás už stáli migranti, by stačilo na důchody na nejméně 2 roky. A budeme platit dál, už nejen na imigranty z UA, 1/2 mega na každého odjinud.

7
Před 1 rokem

Většina národa nechce hlavně přispívat na předražené letouny a na Ukrajinu a také musí to jsou ty peníze které nám schází.

143
Před 1 rokem
Mirek Pernica

Jak jste k té většině dospěl? V mém okolí 90% lidí chápe, že je to nutné.

56
Před 1 rokem

A co takhle vyřešit všemožnou podporu mladých rodin a přimět je tím k tomu,aby měly víc dětí,které by časem pracovaly a přispívaly do systému. Tím by se kolotoč zase roztočil a bylo by všechno v pořádku,tak jak je to odjakživa. Dnes stárnou t.zv. Husákoy děti,ale další generace už se brání děti mít,protože k tomu stát nedává ty správné podmínky. O tomhle celý problém je a tohle se právě zanedbalo za poslední léta,proto tento problém vznikl a nikdo to dodnes něřeší.

20
Před 1 rokem
Petr Kvita

Za nás půjčka na řadový dům úrok1%, solo 2,7 %, půjčka se zárukou stavby až do ceny domu(projektu), nenávratná půjčka na byt 7 %, stavba s 2 byty 13%. Jesle, školka zadarmo.Dnes všechny peníze žerou rádoby podnikatelé, vše se platí a přesto to neni mladým rodinám dostupné.

3
Před 1 rokem

Problémem zůstávají sami politici, kteří naslibovali voličům hory doly. Bohužel neměli asi připravený scénář na 4 roky dopředu co vše mají udělat , pokud mají plnit dané slovo.A od té doby lžou, lítají po světě, zvyšují dluh na úkor lidí.Podporují jiné státy, též na úkor našich lidí.

Ano , pak přijdou volby, oni se oklepou a buď se jim podaří zůstat nebo odejdou, ale nikdo z nich žádnou zodpovědnost nemá. A v tom je problém. pokud někdo chce zasahovat do dění státu ať je i zodpovědný za to co udělá. Jako učitelka ve škole, doktor na operačním sále atd.

Bohužel je dnes parlament bez diskutujících. Ti jedni, kteří dle průzkumu jsou na tom nejhůře , mají 108 a podle toho jednají.

A ti druzí? Někdy přijdou s dobrým a někdy se špatným řešením, ale ta první skupina je neposlouchá vůbec.

Ta první skupina je stále více arogantní.Viz prohlášení paní MPA,Vystrčila, Zdechovského, Dvořáka, Latiny atd.

46
Před 1 rokem
Roman Werner

Měli připravený scénář.

Na furt.

Byl to scénář ,, hlavně ne Babiš ".

40
Před 1 rokem

Stanjuro nelži.

26
Před 1 rokem
Oldřich Mlčák

Stajura přece nelže je přece z moravy tam se nelže

9
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Fiala a Pekarová papouškují pořád do kola jak všechno hravě zvládli. Že jsou jediní, kdo provedli penzijní reformu! To je reforma? Ožebračit bezbranné důchodce? Vždyť by se zato měli stydět! Mladým se nechce makat a důchodci celý život pracovali a odváděli daně a na nich se někdo chce léčit? Proč něco neudělali s inflací, aby nemuseli valorizovat důchody? Protože nato nemají ani inteligenci, ani morálku!

46
Před 1 rokem
Sona Polednikova

v čem tě ožebračili,pověz nám....máme největší poměr důchodů k průměrné mzdě 48%...to je nejvíc v evropě,navíc ta průměrná mzda je hrubá,k čisté je to dost přes 50%..kecáš a nevíš co

15
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

"Podle průzkumu CVVM, který probíhal loni od 28. září do 4. prosince a zúčastnilo se ho 913 obyvatel České republiky starších 15 let"...........................

Panečku, to je reprezentativní skupina. To má takovou váhu, jako bych ten průzkum udělal večer u piva v naší hospodě !!!!!

41
Před 1 rokem
Ruda Globočník

to byste měl docela monotónní výsledek....průzkumy stačí dělat na vzorku 1000 lidí, větší počet už jen upřesňuje čísla za desetinnou čárkou....

9
Před 1 rokem

Narodil jsem se za Gottwalda, do školy, chodil za Zápotockého, dospíval a za děvčaty chodil za Novotného, děti vychovával za Husáka a stárnu za vlády, nynějších diletantů. Nevšiml jsem si, že by mě byli k něčemu užiteční.

Odpracoval jsem 58 let. Pro nemoc, jsem v práci chyběl, jen 75 dnů. Odvedl jsem 969x daň ze mzdy a také zdravotní a sociální. Dělá to v součtu několik milionů, které měl stát zhodnotit. Další miliony, jsem státu zaplatil na spotřebních daních a DPH, ze všeho, co jsem za život potřeboval. I tyto miliony, měl stát zhodnotit. Poud budu mít štěstí, prožiji cca 35 000 dnů života. Když si však spočítám, kolik dnů mě ještě zbývá dle Jurečkova termínu dožití, nikdy nevyčerpám na důchodech, kolik jsem státu nacpal peněz. A oni to nedokázali zhodnoti a ještě se zadlužili.

Smutné, že?

Inu mladí a perspektivní dnešní nemakačenka, řadu let stráví na "studiích" a sociálních podporách, ale nepracují. Ano, na jejich důchody už nezbyde. Neodvedou 969x daně.To málo co zbyde, prožere naše nenasytná vláda, politici a úřednický aparát . Rozdají, prodají a promrhají vše.

Bohu žel, je tu ještě jeden nepřítel - nepřekonatelná závist. Vládní tajtrlíci, si pakují kapsy, ale lidem závidí to málo, co jim zbyde.

Mám špatný třídní původ. Soudruzi mě rádi neměli. Musím však s hrůzou přiznat, že jsem byl svobodnější, než jsem v dnešní podivně pokroucené době zákazů, omezení, nařízení, registrací a omezení. Nedá se tu už svobodně dýchat.

28
Před 1 rokem
Milan Kubíček

Napsal jste to hezky,naprosto lze s Vámi souhlasit

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt