z nízkých platů, nízké odvody. Chtěli inflaci a znehodnotit úspory plus penze chtěli. Chtěli mld. tisknout peníze chtěli, tak ať nebrečí! Tak teď nemůžou zvedat penze, když se nezvedají platy. Min. rok inflace 11% a nám v práci přidaly 2%. A to nepočítám Fialovu a Stanjurovu vládnoucí katastrofu a inflaci za rok 2022.
Základní pravidlo managementu - jdi příkladem. Kolik dosud ušetřili na vlastních platech naši volení zástupci ? Kolik ušetřili na výdajích státních zaměstnanců ?
Až půjdu sám příkladem, potom mohu požadovat totéž i po ostatních.
Kdo z lidí bude někde přispívat, když nemusí? Mnoho chytrostí asi nemají ti, kteří nějakou takovou anketu vyhlašují. Mnoho pitomějších anket se asi jen tak nenajde a pokud táto vyjde přímo z koalice, tak je vidět, jak zoufalí už musí být, když na takové téma vyhlašují anketu a myslí si, že tím někoho ohromí nebo dokonce ohlupnou.
Nejsme v Las Vegas, nežijeme z hazardu a proto bychom se měli všichni uskromnit. Bohužel, ti bohatí se uskromnit nechtějí a ti chudí už více nemohou. Neslyšel jsem, že by ústavní činitelé navrhli snížit si své platy např. o 20%, ale důchodcům jsou ochotni to snížit ještě více. Pokud nebudeme vzájemně spolupracovat, čeká nás bankrot nebo občanská válka. V historii lidstva se to vždy řeší revolucí a tady teče krev. Utopie komunismu je nesplnitelná a přesto naši politici slibují lidem věci, které splnit nemohou a to jenom proto, aby byli opětovně zvoleni a ochránili si svá koryta. Tak vzniklo naše zadlužení.
Pan ministr se mýlí nebo se snaží (dost okatě) odvést problémy vlády jinam.Češi proti spoření nic nemají, tedy pokud na něj mají, ale přeji si, aby vláda s jejich financemi nakládala zodpovědněji. Treba si odpustila večírky na ministerstvech v pracovní době a za peníze daňových poplatníků.
Upřimně? Být mladá, brala bych takzv. kramle pryč odsud nebo pracovala načerno. Také by se mi nechtělo dávat takové vládě.
Gratuluji, právě jste se rozešla s rozumem.
Přesně tak pane Stanjuro , řekl jste to správné. Populista je ten co naslibuje a ví že to nemůže splnit. Přesně , jste to vy a celá vaše prolhaná vláda .
zafe forum 24 a jejich pravdiva nepravda od 5 demolice.
pokud někdo nechce přispivat na duchody je to tím že každou chvili je nekdě članek ktery začina slovy expert řika kolik si mame šetřit na duchod.
Když přijde nějaky expert a začne my vykladat že si mam na duchod spořit protože stat už pro mě na něj mit nebude logicky se mi nechce platit daně stím spojene.
Shtanjura není schopen říct upřímně ani dobrý den natož vysvětlit proč mají lidé platit větší odvody na penze! Je to lhář a manipulátor s čísly. Lidé lháři neuvěří i kdyby to byla pravda.
Komu ze stávající politické nabídky věříte vy, prosím? 😄
Ani ne, pane Stanjuro. Spíš bandě zlodeju oklo ODS ktera prihrava bankerum a Babišovi.