Lidé nechtějí dávat peníze aby je vláda nekontrolovaně rozhazovala jinam Staňuro, tak nerozvracej národ.
Lepší populista,než hloupý elektrikář Stanura.Ten nýmand neví co plácá.Naprosto tomu nerozumí.
Tak jste ho odsoudil a teď třebas nějaké argumenty. Z čeho tedy na ty důchody chcete brát?
Jak tedy ty důchody platit, když na ně přispívá čím dál míň lidí? A čím dál víc lidí je bere? Kvadratura kruhu? kde prosím má ten elektrikář brát peníze, když ho předchozí vláda zadlužila až po uši? Půjčovat si dál? Výborně! A splácet to bude kdo a kdy? Moje , vaše, naše děti a vnoučata? fajn, mám radost že se shodnem, co nám do nich, hlavně že my dostaneme přidáno, že. Oni ať se starají a najdou si svého Babiše, který zase zadluží jejich vnoučata...
Nebo jenom žvaníte, co vám nařídili vaši straničtí bosové? Zatím spíš tak...
Češi nechtějí platit za vaše přešlapy, protože naši zem nejenže nehájíte ale ještě ekonomicky drtíte.pa p.populisto
By mě zajímalo, jestli došlo i ke krácení valorizace církevních restituci ? Jaksi se o tom mlčí.
Samozřejmě, že je krácení valirizace u církevních restitucí není a je vypočítáno, že letos bude valirizace stát ČR tedy nás daňové poplatníky 75 miliard!!!
Pro cizí si stát půjčuje, pro vlastní nemá. Nechť přiznají za kolik mld se zaručili ve jménu republiky za úvěry pro Ukrajinu.
Stanjuro to je Váš subjektivní názor mimo realitu u Vás normální.
A kde mám jistotu, že když budu přispívat víc, tak taky víc v důchodu dostanu?
To si vyřešíte s vládou,ta okrádá lidi.
Muj kolega si na duchod přispival 500kč no a vlada mu je vzala a on řekl že nikdy už nebude spořit na duchod.
Při každém projevu této vlády jak se vypořadá s problémy cítím jak se dobívaví do mé kapsy.
Brát lidem formou daně nebo dříve desátku je nejjednodušší způsob jak naplnit pokladnu.
Proč ministr nechce kontrolu na Sebe a Manželku za Tunelovaní města OPAVI a druhým bude vysvětlovat jak mají Hospodařít