1600/1600Zbývá 1600 znaků

Lidé nechtějí dávat peníze aby je vláda nekontrolovaně rozhazovala jinam Staňuro, tak nerozvracej národ.

24
Před 1 rokem

Lepší populista,než hloupý elektrikář Stanura.Ten nýmand neví co plácá.Naprosto tomu nerozumí.

12
Před 1 rokem
Kmoch Stanislav

Tak jste ho odsoudil a teď třebas nějaké argumenty. Z čeho tedy na ty důchody chcete brát?

• vyšší odvody odmítáte
  • delší placení odvodů odmítáte ( tedy delší dobu odchodu do důchodu
  • nižší sazby důchodů odmítáte ( to vám chválím)

Jak tedy ty důchody platit, když na ně přispívá čím dál míň lidí? A čím dál víc lidí je bere? Kvadratura kruhu? kde prosím má ten elektrikář brát peníze, když ho předchozí vláda zadlužila až po uši? Půjčovat si dál? Výborně! A splácet to bude kdo a kdy? Moje , vaše, naše děti a vnoučata? fajn, mám radost že se shodnem, co nám do nich, hlavně že my dostaneme přidáno, že. Oni ať se starají a najdou si svého Babiše, který zase zadluží jejich vnoučata...

Nebo jenom žvaníte, co vám nařídili vaši straničtí bosové? Zatím spíš tak...

11
Zobrazit dalších 30 reakcí
Před 1 rokem

Češi nechtějí platit za vaše přešlapy, protože naši zem nejenže nehájíte ale ještě ekonomicky drtíte.pa p.populisto

17
Před 1 rokem

By mě zajímalo, jestli došlo i ke krácení valorizace církevních restituci ? Jaksi se o tom mlčí.

16
Před 1 rokem
Bedřich Chmiel

Samozřejmě, že je krácení valirizace u církevních restitucí není a je vypočítáno, že letos bude valirizace stát ČR tedy nás daňové poplatníky 75 miliard!!!

6
Před 1 rokem

Pro cizí si stát půjčuje, pro vlastní nemá. Nechť přiznají za kolik mld se zaručili ve jménu republiky za úvěry pro Ukrajinu.

10
Před 1 rokem

Stanjuro to je Váš subjektivní názor mimo realitu u Vás normální.

21
Před 1 rokem

A kde mám jistotu, že když budu přispívat víc, tak taky víc v důchodu dostanu?

4
Před 1 rokem
Olga Šebestová

To si vyřešíte s vládou,ta okrádá lidi.

10
Před 1 rokem

Muj kolega si na duchod přispival 500kč no a vlada mu je vzala a on řekl že nikdy už nebude spořit na duchod.

13
Před 1 rokem

Při každém projevu této vlády jak se vypořadá s problémy cítím jak se dobívaví do mé kapsy.

7
Před 1 rokem
Jiří Bouška

Brát lidem formou daně nebo dříve desátku je nejjednodušší způsob jak naplnit pokladnu.

1
Před 1 rokem

Proč ministr nechce kontrolu na Sebe a Manželku za Tunelovaní města OPAVI a druhým bude vysvětlovat jak mají Hospodařít

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt