Přestože jsem pro očkování a antivaxery považuji buď za hluopé, neo tak či onak zaplacené, nejsem pro to, aby se porušoval zákon jen pro to, že se ti lidé autorovi nebo mně nelíbí. Pokud má poslanec podle zákona právo něco takového uspořádat, nesmí být o toto právo připraven jen proto, že se to někomu (třeba i většině) nelíbí. Byl by to totiž precedens, jak v budoucnu umlčet JAKÉKOLIV názory, které by se momentálně vládnoucím stranám nelíbily - a to by bylo rozhodně špatné.
zajimave vy je povazujete za hloupe nebo zaplacene , amy oastatni si totez myslime o Vas, ne ze jste hloupi ,ale dobre zaplaceni urcite
Škoda, že se nikdo nechce z řad podporovatelů vakcinace konference zúčastnit. Každý správný vědec by měl právě veřejně prokázat svá tvrzení, konfrontovat je s protichůdnými názory a ne žádat jako správný tmář zakázání veřejného slyšení. Takto z toho všichni ti podporovatelé vakcinace vycházejí pouze jako slouhové farmaceutických firem.
Ale chce.Pozvání přijal prof. Prymula
Citát:Protože když dvě paní doktorky – jedna medicíny, druhá přírodních věd – zpochybňují přínosy očkování, tak jejich tituly můžou pro spoustu lidí – hlavně těch méně vzdělaných, a proto zranitelnějších – dát jejich nesmyslnému zpochybňování očkování punc věrohodnosti.
To ovšem bezezbytku platí i pro opačnou stranu, propagující očkování experimentální vakcínou. Trochu to připomíná případ z 30. let minulého století, kdy dostal jistý portugalský felčar nobelovku za vynález lobotomie. Prý velký úspěch, pacienti se zklidnili. Marně "zpátečničtí" psychiatři poukazovali na to, že zklidněný pacient jen celý den čumí do zdi a musejí mu otírat sliny. Nějakých 10% zemřelo na operačním stole. Trvalo to 40 let, než byla zázračná lobotomie zakázána. To jen k té "neomylnosti" opravdových expertů.
Pokud má profesor Hel pravdu, jak se píše v článku pak naše země směřuje k totalitě. A je jedno jestli k hnědé, rudé nebo zelené. Pluralita názorů chrání demokracii. A otevřená diskuse s celosvětově uznávanými vědci o to více, protože výsledek má vliv na celou společnost. Pokud jsou ovšem tito označeni za dezinformátory a antivaxery bez možnosti odborné diskuse s lidmi kteří zastávají opačný názor je po demokracii. Takto se chovali nacisti a komunisti. Vydali jsme se cestou postupné eroze demokracie vstříc nějaké formě totality. A to vše za podpory uplacených tzv. “novinářů” naší současnou vládou, která ví, že demokratickou cestou už nemůže být nikdy zvolena. (Volil jsem ODS a upřímně se stydím).
JIŘÍ X. DOLEŽAL by se ve středověku jistě úspěšně mohl zapojit do církevních komisí pro upalování čarodějnic. Pro jeho názory, pro které Fórum 24 dává ochotně svůj prostor, jsem přestal být předplatitelem F24 a kdykoliv si přečtu další jeho šílený článek o jediné vědecké pravdě, tak si říkám, že jsem dobře udělal... A to i přesto, že se s jinými autory a postoji F24 ztotožňuji.
Všechny propagátory vakcín bych chtěl mít ve své ordinaci a v kontaktu s desítkami lidí s vážnými a dlouhodobými komplikacemi po vakcíně na Covid.
Článek je opět naprostý a lživý brak v podání Forum 24.
Vy mate ordinaci? O tom by se dalo s uspechem pochybovat.
Když nechci do těla jsem občan druhé kategorie.Vakcína nebyla schválena.Smlouvy byla začrněné.Von Lajen nezveřejnila telefonáty se šéfem Pfizeru.Nevypověditelná smouva nás stojí miliardy ročně.A já jsem ten lotr?
To je demokraciemi panečku. A pročpak?
Kdopak takové tvory jako Hel a Doležal platí. Je jen jedna pravda. Dostaneš, tak ji prosazuj.
A kdopak platí Vás? Nebo z vlastní hlavy?
Propagátoři genocidy mají strach, že lidi uslyší pravdu o této genové terapii, která zabíjí? ☣️☠️