Paní Černochová si může vzít Řehku a zbytek vlády a jít bojovat. Včera mě to bylo smazáno
Já rovněž miluji ty, kteří z tepla kanceláře bojují a vyhrávají války.
Ony hlavně ty počty na náklady koupě těch stíhaček a následné dovybavení,provoz samotný a následnou údržbu,to nebude basa plzenského za jeden rok na každého občana do roku já nevim kolik.
Tak tahle Černochová ta neví voco jde.To je nejvíc rozhazovačnej člověk.Vona a její letadla.To bude v armádě po ní sekera.
Černochová je arogantní a neomylná paní, jak se může někdo opovážit jí oponovat.Ona a Pekarka jsou přece bez chybičky.
Že výrobce Gripenů bude tvrdit že jeho zboží je nejlepší je logické.
Pokud si je ale tak jistý že má srovnatelná produkt, ať předvedou cvičný souboj Gripen x F35. Myslím že by pilot Gripenu ani nestihl zaregistrovat co ho "sundalo"
"Kde začíná letectvo, tam končí disciplína." General Vojcechoský - prověřování zpráva.
Kde začíná MO, tam sprostota a arogance kvete, jak jarní louka.
Ja bych chtěl vidět na Silvestra Černochovou ve vojenském mundůru jak řídí jakoukoliv vojenskou techniku a dělá rozborku, sborku samopalu, to by mohla být dobrá komedie.
Balastíková se lísá vedení ANO tak, ze k nim chodí zadním vchodem. Tím nejzadnejsím a nevadí ji, ze je tam smrádek.
Treba pak tam bude i teploucko.
Balaštíková je vzdělaná, chytrá žena a politička. Černochová smrdí mnoho roku v Parlamentu, nesympatická, arogantní, hloupá ženská. tak jako její šéf Fiala! Za ODS současné doby, se stydí i prezident Klaus a většina českých občanů, kteří vidí kam vedou Český stát na mizinu, českým občanům vláda neslouží, parazituje na potřebě neztratit svoje nejvyšší funkce, přestože ničemu nerozumí. Jako klíšťata se drží západních mocností, řízené prezidentem Bidnem z USA. Nejhorší a nejškodlivější prezident USA!!!
Ono upřímně s ohledem na to,jak jde technika a vývoj dopředu tak než se k nám všechna letadla dostanou budou už zastaralá.
Nejprotivnější baba zase svými blbostmi perlí.
Přední místo má společně s MAP a Richterovou.