Mě u té molo pěkné pani, zaráží že nenapíše proč se F35 budou montovat v Itálii a ne u nás v ČR, i když Pavel v Itálii jednal o spolupráci,
A chcete mi říct kde ? Že by u Vás ve stodole ?
nejlepší je to co má za vzdělání a neumí ani blafnou a rozdáva rozumi tam by měl být odborník co budeme dělat s těmi letadly je to bašta investice to je unikát
Paní Černochová je nejlepší ministryní ve vládě.
Odkaz
Zajímalo by mě, zda Černochová alespoň stačila na tu práci za přepážkou. Nebo to tam bylo pošahané jak na ministerstvu?
..ta to hokyně neumí ani překážet, ale všeho do času.Voda se už vaří.
Kutejte kameny pro poslance ANO . Kamenem ať hodí ti vzdělání. Takže se moc nenadrete. Pro vás by ani hokynářství nebylo dobré . Ovce prodávat neumí ale píšou dle pokynů pasáka Babiše.
Raději F-35 než aby to sežral Bureš.
Babišoposedlost ???? To se dá léčit !!!
Bohužel to platí o celé stáji ANOfert- nechápou vůbec nic, do všeho by ale chtěli kecat a otevřeně říkají, Čím hůře Česku, tím lépe nám.
Jedna jaderná hlavice a letadla i s paní Černochová zmizí jako pára nad vodou. Je to jen plýtvání peněz daňových poplatníků
Přitom by stačilo vyvěsit bílé prapory a schovat ženy. Pak byste narukoval bojovat za Putinovy sny o dobyté Evropě.👎
Nikdo nám pravdu neřekne,ale hlavně že je o čem psát! Hlavně,aby se uživili pisálkové. No a v komentářích,abychom se mohli mezi sebou urážet. Takoví jsme my Čecháčkové!!!
....paní ministryně by si především měla uvědomit , že nerozhazuje ze svého.
To by si měl uvědomit hlavně Babiš až zase dostane spásnou myšlenku všechny peníze z pokladny rozházet.