1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Mě u té molo pěkné pani, zaráží že nenapíše proč se F35 budou montovat v Itálii a ne u nás v ČR, i když Pavel v Itálii jednal o spolupráci,

Před 1 rokem
Jan Antl

A chcete mi říct kde ? Že by u Vás ve stodole ?

Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 1 rokem

nejlepší je to co má za vzdělání a neumí ani blafnou a rozdáva rozumi tam by měl být odborník co budeme dělat s těmi letadly je to bašta investice to je unikát

8
Před 1 rokem

Paní Černochová je nejlepší ministryní ve vládě.

Odkaz

www.youtube.com
chce se mi zvracet
cerni baronichce se mi zvracet
9
Před 1 rokem

Zajímalo by mě, zda Černochová alespoň stačila na tu práci za přepážkou. Nebo to tam bylo pošahané jak na ministerstvu?

17
Před 1 rokem

..ta to hokyně neumí ani překážet, ale všeho do času.Voda se už vaří.

16
Před 1 rokem
Zdeněk Kutáč

Kutejte kameny pro poslance ANO . Kamenem ať hodí ti vzdělání. Takže se moc nenadrete. Pro vás by ani hokynářství nebylo dobré . Ovce prodávat neumí ale píšou dle pokynů pasáka Babiše.

5
Před 1 rokem

Raději F-35 než aby to sežral Bureš.

79
Před 1 rokem
Petra Sim

Babišoposedlost ???? To se dá léčit !!!

73
Před 1 rokem

Bohužel to platí o celé stáji ANOfert- nechápou vůbec nic, do všeho by ale chtěli kecat a otevřeně říkají, Čím hůře Česku, tím lépe nám.

8
Před 1 rokem

Jedna jaderná hlavice a letadla i s paní Černochová zmizí jako pára nad vodou. Je to jen plýtvání peněz daňových poplatníků

4
Před 1 rokem
Dalibor Sohlich

Přitom by stačilo vyvěsit bílé prapory a schovat ženy. Pak byste narukoval bojovat za Putinovy sny o dobyté Evropě.👎

Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Nikdo nám pravdu neřekne,ale hlavně že je o čem psát! Hlavně,aby se uživili pisálkové. No a v komentářích,abychom se mohli mezi sebou urážet. Takoví jsme my Čecháčkové!!!

4
Před 1 rokem

....paní ministryně by si především měla uvědomit , že nerozhazuje ze svého.

25
Před 1 rokem
Jaroslav Brožka

To by si měl uvědomit hlavně Babiš až zase dostane spásnou myšlenku všechny peníze z pokladny rozházet.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt