1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Že takovou babiznu musime mit zrovínka u nás a ještě jako ministryni. Tfujtajbl, takhle na večer se polekat.

11
Před 1 rokem

Černochová by měla vzít za ruku pekarovou a jít kvokat pryč z této země 🙄

35
Před 1 rokem

Černochová nakupuje předražené zbraně ničemu nerozumí,a nebo ,źe by korupce

24
Před 1 rokem
Helena Windsedl

Ještě že se nikdo neptá vás na názor...

Před 1 rokem

Taky jsem nebyl pro nákup ,ale až si člověk projde argumenty,výpočty,tak změní názor. Samozřejmě bez populistických keců.

9
Daniel Záhradník

A četl jste závěry kontrolního úřadu, myslím Norska, o nákupu F 35, a následných neuvedených nákladech.. Taky by se měla zmínit o tom ministryně... Kolík bude celková cena i s provozem..

7
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tak to ja znam zase stovky lidi ,kterym je pro smich zase tato pani...to bohužel na Forum 24 nepochopíte🤣🤣

17
Před 1 rokem

Tož po vysvětlení paní ministryně je to jasné. USA nemají dost peněz, tak jim musíme pomoci také my...

15
Před 1 rokem

Pan Kopecký alias Dr. Strosmajer by to Černochové vysvětlil po svém. A v jejím případě by to sedělo víc než na kohokoliv jiného.

8
Před 1 rokem

Bylo by nanejvýš správné ,říci nám pravdu o nabídkách z USA a Švédska.

Protože ta investice bude ohromná tak-oficiální.

5
Před 1 rokem
Jaroslav Ott

Zjistil jsem a Švédský Gripen je o moc milionů levnější a nabídka přišla,ale blbka to odmítla !! Takže si to může zaplatit sama !! Já už jim nedám ani korunu zlodějům a lhářům !! Gripen je výborné letadlo a nestojí tolik a ani údržba není drahá a nic se nikde nemusí předělávat,protože přistane všude a vzlétne také !! To pohnojila na celé čáře a půjde k soudu za vlastizradu i s Pětidemolicí ČR !! To co předvádí hraničí s vlastizradou !!

1
Před 1 rokem

To je ale podmínka jak se stát poslancem za ANO, prokazatelně nic nevědět. Den co den nám to dokazují jejich poslankyně, hezky jedna za druhou.

9
Před 1 rokem

Jo, jo, budeme baštit brambory a zelí (v lepším případě), ale hlavně, že budeme mít stíhačky.

12
Před 1 rokem
Markéta Bláha

To, co budeš jist záleží jen na tobě. Svou neschopnost na nikoho nesvadej.

11
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt