Že takovou babiznu musime mit zrovínka u nás a ještě jako ministryni. Tfujtajbl, takhle na večer se polekat.
Černochová by měla vzít za ruku pekarovou a jít kvokat pryč z této země 🙄
Černochová nakupuje předražené zbraně ničemu nerozumí,a nebo ,źe by korupce
Ještě že se nikdo neptá vás na názor...
Taky jsem nebyl pro nákup ,ale až si člověk projde argumenty,výpočty,tak změní názor. Samozřejmě bez populistických keců.
A četl jste závěry kontrolního úřadu, myslím Norska, o nákupu F 35, a následných neuvedených nákladech.. Taky by se měla zmínit o tom ministryně... Kolík bude celková cena i s provozem..
Tak to ja znam zase stovky lidi ,kterym je pro smich zase tato pani...to bohužel na Forum 24 nepochopíte🤣🤣
Tož po vysvětlení paní ministryně je to jasné. USA nemají dost peněz, tak jim musíme pomoci také my...
Pan Kopecký alias Dr. Strosmajer by to Černochové vysvětlil po svém. A v jejím případě by to sedělo víc než na kohokoliv jiného.
Bylo by nanejvýš správné ,říci nám pravdu o nabídkách z USA a Švédska.
Protože ta investice bude ohromná tak-oficiální.
Zjistil jsem a Švédský Gripen je o moc milionů levnější a nabídka přišla,ale blbka to odmítla !! Takže si to může zaplatit sama !! Já už jim nedám ani korunu zlodějům a lhářům !! Gripen je výborné letadlo a nestojí tolik a ani údržba není drahá a nic se nikde nemusí předělávat,protože přistane všude a vzlétne také !! To pohnojila na celé čáře a půjde k soudu za vlastizradu i s Pětidemolicí ČR !! To co předvádí hraničí s vlastizradou !!
To je ale podmínka jak se stát poslancem za ANO, prokazatelně nic nevědět. Den co den nám to dokazují jejich poslankyně, hezky jedna za druhou.
Jo, jo, budeme baštit brambory a zelí (v lepším případě), ale hlavně, že budeme mít stíhačky.
To, co budeš jist záleží jen na tobě. Svou neschopnost na nikoho nesvadej.