1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dobry den. Nebudeme to rozvadet. Pani Cetnochova je na dne psychicky i fyzicky a to uz delsi dobu. Jeste se divim, ze nevystoupil ten jeji budulinek NGS. To byla bomba. Vzdyt jsou na ostudu. Vyhodte je i NGS. Mejte se.

141
Před 1 rokem
Tom Sykora

Ovšem budeme se mít lépe než za toho výtečníka pologramotného rusína.

74
Před 1 rokem

Snaha této vlády ukázat se jako hrdinové, ministryně Černochová je v jejím čele. Když někdo něco řekne, tak z něho udělá hloupého, ne li bl... Ale ať je to jakkoliv, ať mi řekne, zdali si myslí, že takové množství F35 na tak malý stát, jak počtem občanů, tak zejména rozlohou, není spíše vychloubani a utrácení velkého množství peněz, právě v době kdy na tom je stát tak mizerně. Připadá mi mi to, že pro její povahu nás chce ona a tato vláda dovézt do trvalého propadu. Doufám ve změnu, že tito lidé po volbách odejdou, jen mě mrzí, že ty volby nebudou dříve a bojím se, co naflakaji za škody a za problémy státu a občanům.

59
Před 1 rokem

Paní ministryně by se neměla nikomu smát sama má máslo na hlavě za její známé výroky kdyby byl premiér co k čemu tak už ji dávno vyhodil dělá jen ostudu a to nemluvím o předražených zakázkách na vše pro armádu

50
Před 1 rokem

To štvaní proti Rusku a bývalé vládě je naprostým zvykem u mnoha médií. Málokdo si ale uvědomuje že je zbrojení dnes součástí globální kartelové dohody mezi zbrojaři. Na to je ale redakce pana Šafra neschopná toto pochopit. Je to součást nadnárodní dohody svorně podporovaná silnou lobby že to potřebujeme a že nás chce Rus okupovat. Není to pravda, Rus nechce ani celou chudou západní UA, kterou by musel živit, chce jenom neutralitu UA. Kdyby to chtěl tak by si už dávno přivlastnil baltské státy. Podle významného generála USA by na to potřeboval tuším 3 dny. Do té doby by se nestačilo NATO ani sejít. Prostě jsou to všechno od Forum24 pouze falešné informace.

32
Před 1 rokem
Petr Ondráček

Teda Vy jste hlava. Jak to že nesedíte někde v poradním týmu ? A ty informace o Rusácku jaký máte , klobouk dolů, pane .

11
Před 1 rokem

Články uveřejněné v SS-eznamu, zejména redakcí Forum 24, nemá smysl komentovat. Protože, jsou výplodem okruhu lidí placených a tudíž poplatných zahraničním vlastníkům, kterým stejně jako této naší vládě nejde o prospěch českých obyvatel, ale jde jim pouze o profit zahraničních společností. Česko je nyní "dojnou krávou EU" a těmto lidem jde pouze o to, aby to tak zůstalo a mohli ročně inkasovat z Česka 1 bilion 200 mld Kč.

15
Před 1 rokem
Tomáš Formánek

Jak vysvětlíte, že zatím jsme více příjemci než dárci - naše bilance je cca 900mld+. Zdravíme do Ruska, Ivane.

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Toto proválečné a štvavé monstrum v sukních, se odvažuje kritizovat někoho, kdo je pro společnost výrazně přínosnější než ona. Ona jen štve, žene nádor do války a bezmyšlenkovitě a bezskrupulózně rozhazuje miliardy ze státního rozpočtu a svými smlouvami zničí budoucí vlády. Kolik za to všechno, za jednoznačně předražené nákupy shrabuje do svých kapes. Věřím, že až skončí ve funkci dojde k hloubkovému auditu a ona skončí tam kampatří. ZA KATREM.

30
Před 1 rokem
Antonín Kustein

A soudruhu STB Babišovi vězení nepřeješ?

7
Před 1 rokem

Gripeny si v Evropě nikdo krom Švedska nepořídil, pokud vím tak jedinou akvizicí je Brazilie tak proč mám kupovat éro, které je o generaci starší, v případě napadení mi ho spojenci nebudou umět servisovat zatímco F-35 si pořizuje jak Německo, tak Polsko když u Balaštíková mluví tak ať si k tomu raději něco vyhledá a to nemluvím o životnosti, protože již se připravují letadla 6 generace a Gripen je vylepšená 4 generace za 10 let to bude šrot.

61
Před 1 rokem
Jan Masek

Jen mi prosím sdělte odkaz, odkazy na stránky kdy měli tyto švédské éra nějakou poruchu. Jo letadlo musí létat, a ne být stále uzemněno pro nějakou poruchu. Nebo že např. nejde dohledat když z něj pilot vypadne.

37
Před 1 rokem

Černochová se především vysmála občanům Česka ,TI BUDOU POTIT KREV, KDYŽ TEN NESMYSL BUDOU PLATIT!!! V řízení ministerstva obrany, by to nemělo fungovat ,jako při koupi kabelky. Ta se mi líbí tu musím mít. Je třeba si zodpovědět řadu otázek ,což se evidentně nestalo. 1. k čemu budou složit? F 35 JE ŮTOČNÝ LETOUN , který má nepozorovaně proniknout do nepřátelské obrany. Na koho tedy budeme útočit? Když NATO je obranná aliance. 2. JAK VYCVIČÍME PILOTY , když letová hodina stojí 800 tisíc korun. To budou stát v hangáru a budeme je oprašovat. Otázek je mnoho, ale žádné odpovědi. Zmíním ještě jedno i armáda funguje na počítačových modelacích, budoucího boje / ta naše asi ne / když věří že F 35,ZACHRÁNÍ TUTO ZEMI.

23
Před 1 rokem

To je stejné, jako když si chudej prodal své dobré zánovní auto a koupí si na půjčku drahý Mercedes, ale už dopředu ví, že mu nezbyde na benzín, pojistku a servis. Ona prostě nechápe ani realitu malého Česka.

30
Před 1 rokem

takže shrňme si to , paní černochová, bývalá starostka Prahy-2 a vítačka prvnáčků na zakladních školach Prahy-2 .. se stala přes noc ministryní obrany

tedy expert nad experty

tečka

66
Před 1 rokem
Jindřich Čipera

Ne není to normální. To si nedělám legraci. Však neumí rozebrat ani samopal, vzor 58 tak to je síla. Má z bídou maturu a to je vše . Pokud bychom ji dali kompas, tak si nenajde ani díru do zadní části těla.

31
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt