1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

bylo by načase celou vládu vyměnit,než napáchá ještě víc škod.Zatím se jim nepodařilo nic rozumného.Za kovidu řvali jako jeden muž ať Babiš rozhazuje plnými hrstmi,že je nutno všechny podporovat ,ale nyní to není pravda,protože on samojediný (rozuměj Babiš) zadlužil tuto zemi.Celá tato pětikolka je pakáž v čele s prolhaným premiérem která nás žene do záhuby.

32
Před 1 rokem

Jako mě fascinuje tahle fotografie(často využívaná).Vypadá jako posmrtná.Tak nevím,jestli to není nějaká provokace...

14
Před 1 rokem
Dalibor Plesník

Díval ses do zrcadla Plesníku.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

...osudové ženy tohoto národa a dnešní doby - paní Parkanová a slečna Černochová - obě spojuje sklon k drzosti nemající hranice...obě se potkaly s armádou a obě armáda poznamenala - tragicky...

25
Před 1 rokem

Dobré odpoledne

No já nevím

Rusko i Ukrajina zjistily, že použití současných letadel a tanků je na bojišti problematické. Bojišti kralují drony a dělostřelectvo.

O posilování dělostřelectva, dronů a prostředků k boji s drony neslyšíme, zato hodně slyšíme o nakupování letadel a tanků.

Říká se, že armády se připravují na minulé války, zdá se mi, že jsme to v ČR zase posunuli, připravujeme se na tu předminulou.

9
Před 1 rokem
Michal Krejsa

I Vás je tu škoda, plukovníku. Zatím organizujte domobranu a připravujte kryty pro civil obyvatelstvo nebo květiny pro osvoboditele.

4
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

A mohla by Balaštíková prozradit, kolik stát vynakládal na Agrofert, když vládlo ANO? To by musela dost přidat.

9
Před 1 rokem
Jitka Heděncová

Kde berete ty informace, že stát vynakládal nějaké prostředky na firmu Agrofert. Za prvé proč by to dělal, je to soukromá firma. Za druhé vaše představa o přidělování jakýchkoliv prostředků státních je zcela mylná. O něčem takovém jeden člověk nerozhodne, navíc když je to bezdůvodné. Pokud se jedná o státní dotace, ty musí předcházet smysluplný projekt, který schvalují úřady k tomu určené. O zemědělské dotace může požádat každý, který splňuje tato kritéria. Vaše představy o financích státu jsou vskutku naivní.

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Možná by bylo třeba se nad těmi letadly zamyslet zda opravdu mají pro nás takový význam. Nechceme přece někoho napadat nebo s ním válčit. V dnešních válkách a v budoucích? se budou používat hlavně bezpilotní letadla, drony a rakety. Takže pokud nechceme shazovat jad. bomby na česko tak ta letadla nepotřebujem, protože by je stejně hned sestřelili. A za takovou cenu by je mohli piloti akorát tak leštit v hangárech.

19
Před 1 rokem

Paní ministryně obrany Černochová by se měla držet toho rčení = mluviti stříbro, mlčeti zlato, protože číst její názory na ledacos mne jen utvrzuje v tom, že se tato dáma neměla stát ministryní obrany. Ona toho moc o vojenství neví, protože by si měla spočítat ty náklady, které budou souviset s dodávkami amerických vojenských letounů do naší země. Mluvit o tom, že na každého občana připadne ročně 700 Kč na pořízení těchto letounů vyvolá jen povzdech, kam jsme to za ty roky od sametu došli!

20
Před 1 rokem

Určitě nejsem fanda ANO a jejich postaviček, ale 14+ 24 modernějších Gripenů snad pokryje naše obranářské potřeby.... vždytˇ stejně spoléháme na článek 5 splečné obrany???? ( já tedy nee) cvičte větší množství aktivních záloh jako Finové...tam začněte, vedle dlouhodobých plánů nákupu techniky. ale to už jsem psal před 2 měsíci. 14 starých Leopardů no to je výsměch.... občas se nabourají do civilů nějaké ty Pandury.... no já to vidím na ty Blanické rytíře a jednu pronajatou letadlovou loď na pražské Náplavce....

12
Před 1 rokem
Eduard Karkan

Já se fakticky strašně divím, že Vás už dávno nepřetáhli jako "odborného" poradce na MO.

4
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Černochová je ubohé stvoření . Paní Balaštíkové nesahá ani ke kotníkům .Jedině hnutí ANO MOC MU FANDÍME a pukněte zlostí .Myslíme že preference hovoří JASNÉ .Pěkný den .

27
Před 1 rokem
Lubomír Coupek

Voličů ANO by nám mělo být hlavně líto 🙁 ... ne všem je dán rozum 😄

15
Před 1 rokem

Článek jsem ani nečetl.Ale je mi jasné že tato " ministryně" se základním vzděláním na postu obrany nemá co dělat.Hlavně že Nutella řekl " vláda odborníků".Je to hrůza co se tu dnes děje.Demise je na místě.Nutello a Pávku styďte se.

a odborníků"

12
Před 1 rokem
Václav Apltauer

Vy jste strašný lhář. Ona má VŠ vzdělání s titulem Magistra.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt