Rusko je dnes už daleko horší, než Hitlerovské Německo. Hitler přinášel pozitivní ideje, osvobození od dekadentních kapitalistů, nádherný a bohatý svět v německém ordnungu, kde není zločinnost a vše má svůj řád atd. atd. atd.
Putin se chlubí pouze zmarem a smrtí a má stále více obdivovatelů a podporovatelů. To je infekce ruského blbaství ve fázi pandemie.
Je to kult smrti.
Dobré ráno. Komentář ne třeba, jenom by mě zajímalo proč má rodina otevřená ústa. Dole je vidět grilované maso a asi zapomněli koupit chléb a nebo bude jako příloha opět maso😉. Díky Fijalovi. Že bude volební kámppááň od "opozice" nejhnusnější od roku 1993 je každému snad jasné.
Jak si představujete volební kámppááň od "opozice", která bude nejhnusnější od roku 1993 ? Velmi by mne to zajímalo.
Pochopil jsem ten konec správně, že přežije jen Okamura a spol.
Okamura jen zalistoval a opisoval z archivů Rudého práva. Stejně nás dezinformovali komunisté, jen rakety mířily ze západu a prý ohrožovaly náš skvělý komunismus. Přitom v Brdech byly umístěné sovětské jaderné hlavice ohrožující Evropu. Bylo dost naivů, kteří jim věřili. Stejně jako dnes. Jak je vidět, hladina intelektuálně slabších se stále pohybuje okolo 30%.
Rozhlížím se jako divý, ale nikoho proruského ve svém okolí nevidím. Co ale vidím je to, že skoro všichni kolem mne nadávají na naše politiky. Říkám skoro, ale vlastně nikoho, kdo by je chválil kromě nich samých, neznám.
A zkusil jste pracovat?
To se opět nepovedlo. Ta rodinka kouká úplně na druhou stranu, takže výbuch není zdrojem jejich úleku. Tipnul bych si, že je právě minulo auto Rohlík.cz a nezastavilo.
PR kampan ANO, SPD, Komousu neni delana pro inteligentni a vzdelane ale pro jednoduchou volicskou chasku co nerozumi svetu kolem sebe.
Trapný předvolební článek na objednávku.....
Ale to je kampaň SPD, takový dezolé to jsou. Afričan s mužem nestačil tak zkouší hlupáky zaujmout jinak.
SPD zapomnělo napsat,že ten výbuch je z Ruské jaderné zbraně .
Tatínek na fotce vypadá, ze mu atomový hříbek příliš rychle pomohl od zácpy.