Tak jen doufám že to slovenské cirkvi vydrží i do budoucna , aby jste se nedivily za pár dní kde p. Mihoč skončí. Ale je dobře že věřící tohle poselství bůh šíří přes sve kazatele , i ten je chytřejší než Ficler.
Ona ta církev by měla být potichu, díky církvi se v minulosti staly také zhovadilosti. Třeba blízký východ atd a počítání mrtvých tak to je veliké číslo
Evangelická církev? Možná byste se měl dovzdělat
Fico mu odebere státní souhlas s výkonem kněžského povolání.😄
Fico nema narok, neb Slovensko ma smlouvu s Vatikanem. Coz ovsem neznamena, ze Fico tu smlouvu v budoucnu moc rad nevypovi.
Děkuji tímto slovenským bratrům za to, že jsem mohl být u toho, kdy se náš živočišný druh rozšířil o kmen ficoopů. A už dnes se hemžím nedočkavostí, kolik se jich po volbách najde i u nás.
Spousta národa, která hodlá volit sebranky jako ANO, Stačilo, Motoristé apod. si neuvědomuje, že pokud se dostane tato partička k moci, tak můžeme dopadnout jako bratři Slováci.
Kdyby bylo Slovensko demokratickým státem, který ctí svobodu slova, tak by kázání jednoho biskupa jistě nevyvolalo takové pozdvižení.
Nie som Evanjelik, ale hovoril mi z duše, zo všetkým čo povedal súhlasím. Dúfam, že to prežije.
Fico je naštěstí premiérem malého státu. Jinak by byl stejný jak přítel Putin.
Mám rád prostořeké biskupy.
👍😎😊
Souhlas, ale je smutné že říkat pravdu označujete jako prostořekost.
Máte hlavu jako dobře živené prasátko !
Kdo nemá co by napsal k tématu, tak uráží !! A co vy jako modelka ?
A co v hlavě ? Nic co by se dalo publikovat? Aha , tak to jo....no..