Je to ostuda, celej Michal David. A to, co z něj leze za perly. A ten dům by měl vrátit. Nepatří mu. Navíc má jiné ve Španělsku, takže nijak netrpí. Doufám, že se ten původní vlastník domu bude dožadovat nového soudního procesu, který vyhraje.
Nakonec se mimosoudně se vyrovnali.
Jistěže. To se to kulturnímu recyklátu disidentuje, když se to smí a nikoho to ani nezajímá. Natož, aby se to cenzurovalo. Od těchto nomenklaturních kulturních věrozvěstů a muzikálových zlatokopů obzvlášť si jejich mravokárnou osvětu vždycky s úsměvem rád přečtu.
Inu, každý národ má takovou kulturu, jakou si zaslouží. A dobře nám tak!
Teď už jen zbývá, aby kandidoval za komouše a třeba do Evropského parlamentu, aby z toho bylo co nejvíc peněz. Slouha za každého režimu se najednou cití jako disident. Demence na obzoru.
Slouha za každého režimu ? A jinak zdravá ?
Před tím oponovat starému režimu bylo zakázáno ale to neznamená že teď nemá pravdu, ideologie která začala nastupovat je jak se zdá, pro normálně pracujícího člověka likvidující.
Normálně pracuji a nic mě nelikviduje. Co máte na mysly?
Všichni herci, zpěváci,až na několik málo výjimek byli minulému režimu poplatni. Dnes řikaji: vždyť já chtěl hrát, nebo zpívat. No a o Doležalová si myslím své. Ty jeho pomlouvačné eseje o ničem za moc nestojí.
Co je na tom pomlouvačného a jak je možné že David žijící v totalitě může kdy chce cestovat na kanárské ostrovy? Mohl by si něco takového dovolit za komunistické totality?
Je to opravdu tak, žádná novodobá totalita není ani já ji nevidím. Můžu si psát a říkat cokoliv, nikdo mi komentáře nemaže a pokud mi někdo na konkrétním příkladě ukáže u nás totalitu budu jedině rád. Takhle rád nebudu pokud to bude jasný důkaz totality. A budu taky "křičet " tohle opravdu ne. Takhle komentář mi byl smazán, ale proto, že jsem použil vulgarity.
Už dlouho, několik let jsem přehlížel články tohoto vyhulence, ale dnes jsem si článek přečetl, protože mě zajímalo co o tom extrementovi napsal...
A musím uznat, že co slovo, to pravda...A zdaleka to není tím, že jsem to jeho kolotočářské šmejdoumění nikdy nemusel...Peníze mu nesmrdí, podporuje kdejakej hnůj...jen je asi doopravdy nešťastneým, protože o něj až zdaleka není takový zájem jako za komančů...kdy mnohé jiné můzy byly zakázané, pozavírané nebo přinucené k exilu...
Zkuste mi vysvětlit co si představujete pod slovem extrement?
😂Michal David prohlásil.. já mám pocit, že se vracíme zpátky, člověk se začíná bát něco říct. 😂 A tak mu pam demokratický pan autor nandal co proto, že si dovolil říct svůj názor 😂 To nevymýslíš 😂
A?
Napsat názor o komkoli není nic proti ničemu. Až bude David za své kydy stíhán nebo zakázán, může mluvit o cenzuře. Ale kritika není cenzura.
Davide, za totality by Vás za tyhle nejapné řeči zašili. Vás vlastně ne, kdo by jim zpíval písničku na Spartakiádě. Asi Vám chybí být prokomunistickým klaunem, jako jste byl za komoušů
Zemanova ,,svatá trojice,, to je fotka k popukání.Davidovo kníkání má cenu jeho odrhovaček,tak ať klidně trousí dál nikdo ho za to nezavře,asi že je ta totalita,jelito.
naprostej souhlas