1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Není mi jasné jak David podlézal bývalému režimu mám 76 let tak to pamatuji, jeho písničky byly v té době docela průlomové dokázal prosadit disko styl, nakonec o něčem vypovídá že jeho hity se hrají dodnes, asi se mu dává za vinu že se nepostavil proti bývalému režimu, kdyby to udělal tak uz bychom o něm neslyšeli, že by skládal nějaké budovatelské písně, tak si nevzpomínám, asi si už vše nepamatuji, možná by mohl někdo uvést nějaký příklad?

11
Před 11 měsíci
Květoslav Nytra

Příklad ?? To jste zcela jistě Vy.

4
Zobrazit další reakci
Před 11 měsíci

A bydlet v zkonfiskovanem dome po emigrantovi - hokejistovi Svobodovi tomu bojovnikovi proti totalite Davidovi nevadilo...

8
Před 11 měsíci
Tomas Krejca

Bojovník proti totalitě? Tomu šlo jen o to, hrát v NHL, protože tam měl konexe.

2
Zobrazit další reakci
Před 11 měsíci

Pamatuji, jak psalo Rudé právo, když emigroval Waldemar Matuška. ....Odpadlík, zaprodanec.....úplně jsem si na to zabarvení článku teď vzpomněl, když píše Forum24 o Michalovi Davidovi.

18
Před 11 měsíci
Petr Vepřek

co to meleš, on není odpadlík, leze v řiť všem, kde to trochu smrdí korunou, od Ksč přes Zemana po Babiše.

To srovnání s Matuškou je obzvlášť blbé.

4
Před 11 měsíci

co pávek? v poho? autor je kašpar z bolševické rodiny. co jeho boj?

12
Před 11 měsíci

Fórum ústy Doležala opět plive jedy, a je jim jedno na co, nebo na koho.

Viděla jsem pořad s Davidem a 100 % souhlasím s tím , co řekl.

Řekl jenom to, co si myslí hodně lidí, a to, když řekne svůj názor, a není to právě názor petikoalice a jejích příznivců , tak je vlovek

19
Před 11 měsíci
Irena Burlova

Oprava a Dodatek : tak je člověk pomalu prašivý, a dočká se odsouzení právě takového, jaké tady napsal v článku pan X.Dolezal.

A za totality se také nesmělo mít jiný názor, než jediná strana a vláda

Proto p. David řekl, že se vracíme do totality. Nic jiného v tom nevidím, a vidím to také tak!

19
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 11 měsíci

Na hradě máme prezidenta, který také profitoval za bývalého režimu. To mně nemůžete popřít. Byl aktivní komunista. To rozdělujete na "dobré aktivní za bývalého režimu" a "špatné aktivní za bývalého režimu" ? To je naběhnutí na vidle jak se říká.

13
Před 11 měsíci
Vlastni Blažej

Pan generál Pavel, byl ŘADOVÝ formální člen KSČ,! Jako miliony dalších občanů Československa ,Který své kvality prokázal jako špičkový diplomat NATO! Který zastupoval 30 členských států při důležitých mezinárodních jednáních 👍

12
Před 11 měsíci

Všichni jste rusofilové a dezolátoví dezinformátoři, já vzhledem k vládám co propadly multikulturismu, otevřeli hranice masové migraci z třetího světa, uznaly blud genderismu a provádějí hospodářskou sebevražednou politiku nulových emisí, pilně studuji KORÁN. Byla jsem na Řípu, kde psáno je " Češi chodí na Říp a muslimové do Mekky" a až se ho nabifluji vyrazím do Mekky. Disidenti, žádná sláva, ti jen porušovali pořádek, ale jak řek Švejk "pořádek musí bejt".

9
Před 11 měsíci
Viki Týnová

Tolik práce ti ti dalo a je to akorát hloupý žvást

1
Před 11 měsíci

Ta fotka,no to je hnus,proste lidsky a kulturni odpad.🤮🤮🤮🤮

8
Před 11 měsíci

Zloba a nenávist, lokajství a závist tečou z tohoto článku plným proudem, autor by si měl dát velký pozor, aby se nezalknul a neudusil.

33
Před 11 měsíci
Jiří Lažek

Má naprostou pravdu.

2
Před 11 měsíci

Pamatuji si, když koupil dům rodiny, která emigrovala a dům byl režimem kofiskován a za "pár švestek", neboť tehdy byl velice dobře zapsán u komunistického režimu, ho "koupil" M.David...Když po roce 1989 ho chtěla rodina dostat zpět, tak po mnoha soudech, ho už zpět nedostala. Už tehdy opět převlékl hábit na "Havla" a tak proto. Nemám ho rád, to jeho slizké přizpůsobování situacím. A opět se znova přizpůsobuje!

3
Před 11 měsíciUpraveno
Josef Mixa

Ano, Ano, je to tak. Jděte si to přečíst k Cibulkovi, tam to všechno je. Pro ty mladší, kteří neví o čem je řeč, tak když někdo emigroval, a zůstal tu po něm byt nebo dům, tak jej milí a mírumilovný bolševik co neubližoval lidem, a dělal všechno pro lid a pro lidi, zabavil, a pak jej obvykle prodal někomu ze svých bližních, nebo když už to nebyl zrovna nějaký prominent komunistického režimu, tak alespoň nějaký přisluhovač a nebo pridurka. (To je slangový výraz ruských zeků (pol. vezňů) ze souostroví Gugalg - rozuměj přisluhovač nebo malý donašeč režimu) odkaz zde: Odkaz

Možná se budete divit,. kolik známých a jinak exponovaných lidí tak je a tyto majetky kupovalo za dobrý peníz od komunistického režimu!

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt