1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Je mi úplně jedno co pan David a další zpívají. Je mi jedno co říkají politici včetně pisatele tohoto článku. Co mi není jedno je, že mě tato vláda připravila o více než 30% příjmu za dobu svého vládnutí.

18
Před 11 měsíci
Olga Francová

A kdo jí zasel podmínky? Zkus si vzpomenout kdo rozjel inflaci svými 2 biliony hozenými ven do ekonomiky za Kovidu...A kdo pak musel řešit Ukrajinu a vysoke ceny energii poté co nás russs vydíral s plynem a energiema...

11
Před 11 měsíci

Kolegové, vy to nechápete, my jsme jen nepochopili Michalovu definici totality...

Tahle jeho nová totalita spočívá v tom že si každý jezdí, podniká, hulí, přehazuje pohlaví a žvaní v podcastech jak chce. Taky je možné být konečné(ným) komunistou, svědkem babišovým, okamurovou ovcí i turkovým nafťákem - a všechny tyto formy seberealizace jsou v naší totalitě akceptovány...

9
Před 11 měsíci

Ale vždyť to vidí každý který rozumně přemýšlí a jen tupě nevěří tomu co sedí teď ve vládě. Ani pro to nemám oaloveni. A co má tenhle článek znamenat? Neměl by náhodou být nezávislý i Fórum 24? Protože jestli ne a bude tu nadále může veřejnost jednostranné , smyšlené, a zaujaté články je pro mně úplně zbytečný

14
Před 11 měsíci

Fórum 24 je přisluhovač 5ti kolky a bolševika z hradu. Dokážou špinit vše co nehraje do karet těm šmejdům. I když nejsem fanoušek MD, tak se raději přikloním na jeho stranu.

15
Před 11 měsíci
Václav Mončka

tak táhni i s tím kolotočářem

2
Před 11 měsíci

Davida nesnáším, ale má pravdu, od roku 1989 tahle vláda si plete demokracii s osvicenou monarchii, kde je správný názor jen Fialy a jeho radcu.

7
Před 11 měsíci
Lancingr Josef

která vláda, bylo jich asi dvacet

1
Před 11 měsíci

Michal David se někam dopracoval. O to se znaží i autor tohohle článku, jenže nic jiného než psát a dehonestovat ostatní mu moc nejde. Ale jde s mainstreamem, tak se uplatní.

15
Před 11 měsíci
Josef Chudý

Hodně lidí se někam " dopracovalo ", třeba Kubišová, Kryl, svého času i Zátopek a Časlavská. Tenhle se dopracoval k penězům a majetku...

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 11 měsíci

Zase plácá nesmysly. Říkat si může co chce, ale nemůže očekávat, že s ním bude každý souhlasit. Pravděpodobně si myslel, že jeho "mírový" program pro Ukrajinu získá širokou podporu, což se však nestalo. A teď z toho má frustrace. I přes tu poměrně značnou svobodu slova bude lepší, když zůstane pouze u hudebního vyjadřování.

10
Před 11 měsíci

Jako je více druhů hudby, tak je víc druhů totality..... některá už byla a některá se může teprve pomalinku blížit... je to jak s tou oblíbenou žábou, která se dá do hrnce se studenou vodou a zvolna se ohřívá...

Autor článku své úvahy možná myslí upřímně, ale působí zakysle a nenávistně, ať píše o komkoli...

20
Před 11 měsíci
Jitka Zvonárová

Mohla byste uvést jaká totalit se může blížit? Z naší 40 leté komunistické totality bez všech svobod jste asi moc nezažila.

13
Před 11 měsíci

David má pravdu. Žádná revoluce nemůže být sametová (bohužel)musí být krvavá . Bylo jen beztrestné předání moci jedněch zločinců druhým a dnes sklízíme ovoce. Děti bývalích straníků dnes vládnou. Kdysi jejich tatínkové zprivatizovali s ekonomickými

11
Před 11 měsíci

A důkazem toho že má pravdu je vznik tohoto článku. Stejný článek by vznikl před rokem 89 kdyby někdo veřejně vyjádřil odlišný názor na tehdejší dění v ČSSR.

12
Před 11 měsíci
Jan Honza

To si to špatně pamatujete. Vznikl by možná podobný článek. Ale na rozdíl ode dneška by to nebylo všechno. Milého Michala by zmlátili STbáci, přestali by pouštět jeho tvorbu v TV a radiu a s koncerty by si už neškrtl. To je ten rozdíl, který David předstírá, že neví. Komunistům lezl celou dobu někam. A hodně.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt