Na rozdíl od Michala, jehož písničky poslouchá celý národ, forum nečte nikdo!
Bartoň, nemluvej prosím za mě. S tím jejich národem, co poslouhá Davida, já rozhodně nemám nic společného.
Michal David má naprostou pravdu.
Jenom ten co žadnou cenzuru nezažil, co neví, co je útlak a nesvoboda, může srovnat dobu komunistického pseudoráje s dnešní svobodou. Vždyť i ten David, který by měl vrátit být na Kampě a pracovat v kamenolomu si vykladá beztrestně co chce
Samozřejmě, že celý ten systém v čele s Fialou má rysy nové totality, protože kdo chce mír, je proruský parchant.
Proč? Já chci mír, aby rusák konečně přestal válčit a zatahovat jiné národy do války, Bělorusy a severní Korejce.
Na tom přece není nic proruského.
Na panu J.X. Doležalovi se to celoživotní a dennodenní hulení trávy taky solidně podepsalo. Dobrá bramboračka v hlavě, až z toho nevidí realitu.
Tihle lidé strašně rychle zapomínají.... Ale tak pan kolotočář se měl za komanče dobře, tak to vlastně chápu.
Samozřejmě že zapomínají. Jinak by si nemohli zvolit za prezidenta komunistického aparátčíka.
Takové články píšou jen zamindrákovaní lídé. Je totalita ? . Např. káždý kdo má jiný názor než má vládnoucí garnitúra je proruský , proputinovský - a to neí totalita ?
To on tak může otevřeně mluvit proti diktatuře? 🤣
FORUM 24 podle informací má být v úzkém kontaktu s panem Foltýnem, co bojuje proti dezinformacím ? Proslýchá se to nejen Praze
Jelikož se „PR-šafrtingltangl“ dlouhodobě profiluje jako neoficiální tiskový orgán momentálně vládnoucích stran, zejména koalice „spolu“, v níž obzvlášť „top nulek“, pak tenhle poznatek nikterak nepřekvapuje ... 😉 ...
Budovatel kapitalismu (hlavně pro sebe) promluvil.
Měl by prozřít stejně jako komunista rozvědčík president. Napravené komunisty pražská kavárna miluje.
Jenze Michal david nerad prevleka kabat a navic politiku nemiluje a nestoji o nejakou politickou karieru protoze rozumi svemu kseftu-muzice.Ti co jej pomlouvaji,urazi jsou ti kteri by si prevlekali kabat jakmile prijde jina doba jen aby se u koryt udreli co nejdele,protoze nic jineho neumi.